Катерина Варнава налякала публіку нездоровою худорлявістю: “Аж викривило” (ВІДЕО)

Відома українська телеведуча та зірка Comedy Woman Катерина Варнава вразила публіку своєю зовнішністю. Колись красива дівчина із соковитими формами перетворилася практично на скелет.

Вперше Катерина Варнава помітно схудла у 2018 році. Тоді телеведуча за кілька місяців скинула зайву вагу та почала важити менше на 20 кг. Знаменитість помітно змінилася і стала виглядати ще привабливішою.

Однак останні знімки Варнави, які вона публікує у своєму Інстаграм-блозі, шокують публіку. Дівчина, яка раніше була в ідеальній фізичній формі, тепер виглядає нездорово худорлявою.

Катя Варнава після схуднення та до
Катя Варнава після схуднення та до

Нещодавно дівчина опублікувала у соціальних мережах відео, де вона з’явилася у короткій білій сукні з глибоким декольте. У ролику Варнава показала свою ходу. Друг Каті, який зніматиме це відео, захопився красою дівчини, а ось її підписники були вражені зовнішнім виглядом дівчини.

Ось що написали фоловери у коментарях:

  • “Ну дуже худа, справді, аж викривило”
  • “Боже, Катя не худніть ви і так прекрасні”
  • “Ого, вона напівдохла стала”
  • “Занадто перебір, як скелет”
  • “Дуже, дуже худа. І це вже дуже схоже на анорексію.
  • “Жах! Схуднули сильно. Тільки очі лишилися”
  • “У мене аж око засмикнуло. Баби, зупиніться, це вже дно, як на смертному одрі”
  • “Кошмаре, не потрібно так. ви раніше виглядали трохи краще. Поверніть себе”
Катерина Варнава налякала публіку нездоровою худорлявістю

Ймовірно, Катерина Варнава так сильно схудла на тлі стресу, адже зовсім недавно вона розлучилася зі своїм коханим Олександром Молочніковим.

Телеведуча не коментувала розлучення з нареченим, але в Мережі ходять чутки, що Олександр зраджував Катерині і вона раптово просто виставила нареченого з валізою за двері.

Варто зазначити, що зірці Comedy Woman не щастить у особистому житті. У 2020 році Варнава розійшлася з нареченим Костянтином Мякіньковим після 6 років стосунків. Одружена 37-річна телеведуча так і не була, дітей у неї немає.

Популярне

Схожі статті

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.