Нікітюк, Осадча, Кароль та інші зіркові красуні, зовнішність яких змінила війна

Завжди яскраві, усміхнені, з ідеальним макіяжем та зачіскою. Такими українські зірки були до повномасштабної війни на території України. Нині знамениті красуні виглядають зовсім інакше.

24 лютого війна постукала до будинку кожного українця. Біда торкнулася всіх, як звичайних роботяг із глибинки, так і успішних і багатих зірок, які раніше блищали на телеекранах.

Страх, тривога та переживання не найкраще позначилися на зовнішності українських красунь. Здається, багато хто з них постарів років на 10.

Тіна Кароль

Зоряні красуні, зовнішність яких змінила війна: Тіна Кароль

Українська співачка Тіна Кароль, яка запам’яталася публіці своїми червоними губами та білявими локонами зараз все частіше показує себе без макіяжу, у найпростішому, зручному одязі та із зібраним волоссям. Тіна робить все можливе, щоб допомогти українцям: допомагає біженцям, дає благодійні концерти.

Катя Осадча

Зіркові красуні, зовнішність яких змінила війна: Катя Осадча

Відома телеведуча Катя Осадча із перших днів війни займалася волонтерством. Зірка програми “Світське життя” створила проект “Пошук зниклих”, який допомагає знайти людей зниклих безвісти.

Маша Єфросиніна

Зоряні красуні, зовнішність яких змінила війна: Маша Єфросиніна
Зоряні красуні, зовнішність яких змінила війна: Маша Єфросиніна

Телеведуча Маша Єфросиніна також сильно змінилася після початку війни. Зараз Єфросиніна разом зі своїм благодійним фондом допомагає дівчатам і жінкам, які постраждали від війни.

Даша Астафьєва

Зоряні красуні, зовнішність яких змінила війна: Даша Астаф'єва
Зоряні красуні, зовнішність яких змінила війна: Даша Астаф’єва

Актриса та співачка Даша Астаф’єва з початку повномасштабного вторгнення росії на територію України змила свій макіяж, зняла брендові речі та пішла волонтерити. Дівчина довгий час без так званих вихідних була у волонтерському штабі та готувала їжу для ЗСУ.

Леся Нікітюк

Зоряні красуні, зовнішність яких змінила війна: Леся Нікітюк
Зоряні красуні, зовнішність яких змінила війна: Леся Нікітюк

Улюбленка публіки Леся Нікітюк після початку війни залишила свою квартиру у Києві та поїхала жити до батьків до Хмельницького. Там телеведуча організувала величезний волонтерський штаб, де опікується допомогою переселенцям.

Зараз Леся не знімається у розважальних шоу та телепередачах, а всю себе віддає роботі у штабі.

Схожі статті

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.