Тіна Кароль показала фото з дорослим сином та похвалилася його атестатом: мамина гордість

Веніамін Огір – єдиний син популярної української співачки Тіни Кароль. Артистка не часто показує свого сина на публіку, адже хлопчик із 7 років не живе з мамою.

Українська поп-діва Тіна Кароль вийшла заміж за свого продюсера Євгена Огіра у 2008 році, а за кілька місяців у молодят народився син Веніамін. Коли хлопчику було 5 років, його батько помер від тяжкого онкологічного захворювання. Тіні Кароль довелося самій ростити та ставити на ноги сина.

Як виглядає чоловік та син Тіни Кароль
Як виглядає чоловік та син Тіни Кароль

Коли Веніаміну було 7 років, артистка вирішила відправити сина вчитися до престижної лондонської школи. Пізніше Кароль зізналася, що рішення далося їй нелегко, але вона виконувала волю свого покійного чоловіка.

Так Веніамін Огір почав навчатися у престижній школі Repton Preparatory School.

Тіна Кароль показала фото з дорослим сином
Тіна Кароль показала фото з дорослим сином

Тіна Кароль не часто показує свого сина на публіку. Це й не дивно, адже мама та син бачаться не так і часто — на канікулах та у свята. Проте нещодавно артистка показала свіже фото із сином, показавши, як виріс її Веня.

На знімку 13-річний син Кароль сидить за комп’ютером, а Кароль, присівши на підвіконня, милується дорослим сином.

Тіна Кароль показала фото з дорослим сином
Тіна Кароль показала фото з дорослим сином

Трохи пізніше артистка оприлюднила атестат сина та похвалилася його успішністю. Судячи з документа, Веніамін — круглий чудовий. З усіх предметів у сина артистки коштували А та А+, що в перекладі на українську шкалу оцінювання дорівнює 11-12 балів.

Тіна Кароль похвалилася атестатом сина
Тіна Кароль похвалилася атестатом сина

Нагадаємо, з початку повномасштабного вторгнення росії на територію України Тіна Кароль поїхала до Польщі, де займалася волонтерством. До Тіни приєднався її син Веня. Вони разом допомагали українським біженцям у волонтерському штабі.

Наразі Тіна та Веня тимчасово живуть у Франції. Артистка продовжує допомагати рідній Україні, збираючи гроші на благодійних концертах.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.