37-річна Тіна Кароль здивувала публіку зовнішнім виглядом: помітно схудла і наважилася на уколи краси

Тіна Кароль — відома українська співачка, яка завжди вирізнялася елегантністю, жіночністю та природною красою. Наразі співачці 37 років і, схоже, вона зважилася на перші уколи краси, щоб довше зберегти молодість та свою привабливість.

Тіна Кароль тричі отримувала звання найкрасивішої жінки України за версією журналу VIVA. Це не дивно, адже артистка має неймовірну жіночність, елегантність і природну красу. Червона помада, розкішні локони і карколомні сукні – все це створює образ Тіни Кароль.

Тіна Кароль
37-річна Тіна Кароль здивувала публіку зовнішнім виглядом

Проте війна в Україні, яка розпочалася понад 5 місяців тому, вплинула на зовнішність усіх українців, у тому числі й відомих. Постійний страх і стрес забирають життєву силу та красу. Багато хто за ці 5 місяців постарів років на 10. Винятком не стала і Тіна Кароль. На останніх фотографіях Тіни Кароль помітно, що вона дуже змінилася. Співачка помітно схудла і в неї змінилися риси обличчя.

На цьому наголосили і шанувальники, висловивши свою думку в коментарях під фото. Дехто припустив, що співачка почала колоти уколи краси, тому її обличчя так змінилося, інші впевнені, що співачка просто схудла і через це змінилося і її обличчя.

До речі, від початку повномасштабної війни в Україні Тіна Кароль робила все, щоб допомогти рідній країні. Співачка організовувала мітинги у Польщі для підтримки України, перебувала у волонтерському штабі та допомагала українським біженцям. Разом із нею волонтерів і її син Веніамін. Через деякий час Кароль почала давати благодійні концерти та збирати гроші для ЗСУ та допомогу українцям, які постраждали через війну.

Нагадаємо, нещодавно Тіна Кароль похвалилася успіхами свого сина Веніаміна. Артистка показала атестат Вені, у якому були лише високі оцінки. Син Кароль навчається у престижній лондонській школі Repton Preparatory School.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.