Таюне та Олег Винник: у Мережі показали архівні фото з юності подружжя – ідеальна закохана пара

Улюбленець українських жінок Олег Винник не любить говорити на публіку про своє особисте життя. Артист приховує від шанувальниць наявність дружини та дітей, проте правду від публіки приховати неможливо.

У Мережі вже давно подейкують, що дружиною Олега Винника є його бек-вокалістка Таїсія Сватко, яка відома публіці під псевдонімом Таюне. Підтвердженням цих чуток стало журналістське розслідування, після якого всі сумніви щодо цієї пари зникли. Журналісти поїхали на малу батьківщину Винника (у село Черкаської області), де розпитали у сусідів та знайомих Винника про артиста. Там балакучі сусіди і видали всі таємниці “володаря вовчиць”. Як виявилося, Винник та Таюне знайомі ще з часів навчання у музичному училищі. Вони одружилися ще в 90-х і подружжя має сина Юліана, який зараз проживає в Німеччині. Сам Олег Винник та Таюне частенько разом приїжджаю на малу батьківщину артиста, де охоче спілкуються із сусідами та не приховують своїх стосунків.

Олег Винник та Таюне
Олег Винник та Таюне

Також у Мережі можна знайти архівні фото з юності Винника та Таюне.

Архівні фото з юності Винника та Таюні
Архівні фото з юності Винника та Таюні

Майбутнє подружжя стало парою, коли ще навчалося у музичному училищі. У випускному альбомі можна знайти фото закоханих.

Архівні фото з юності Винника та Таюні
Архівні фото з юності Винника та Таюні

Також у Мережі можна знайти архівні знімки артиста з перших гастролей. На фото з Олегом та його дружина Таюне. Закохані завжди разом.

Архівні фото з юності Винника та Таюні
Архівні фото з юності Винника та Таюні

Причина, через яку Винник приховує свій сімейний стан — це його сценічний образ. На сцені артист — серцеїд, улюбленець жінок і цей образ аж ніяк не збігається з образом зразкового сім’янина та дбайливого батька.

Нагадаємо, від початку повномасштабної війни на території України Олег Винник зник із інформаційного простору. Пізніше виявилося, що артист хворий і проходить лікування у Німеччині. Принаймні так каже представник артиста. Проте, навіть за кордоном, Винник допомагає Україні. Зокрема, через свій благодійний фонд “Вовчиця” він відправляє автомобілі для ЗСУ.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.