Таюне не поступиться нікому: дружина Олега Винника у напівпрозорій сукні показала, чим зачарувала чоловіка

Таїсія Сватко є не лише незмінною бек-вокалісткою українського виконавця Олега Винника, а й його ймовірною дружиною. Саме тому всі шанувальники творчості артиста пильно стежать і за Таюне.

Незважаючи на те, що Олег Винник приховує від публіки факт свого заміжжя, всі впевнені, що дружиною артиста є ніхто інший, як його бек-вокалістка Таюне. Це підтвердило і журналістське розслідування, під час якого журналісти приїхали до рідного села Винника та розпитали про артиста місцевих мешканців. Як виявилося, Винник та Таюне одружилися ще у студентські роки. Вони тривалий час жили в Німеччині, де у них народився син Юліан. А приховує артист наявність дружини лише тому, що не хоче руйнувати образ “викрадача жіночих сердець” та засмучувати фанаток.

Проте шанувальники Винника схвалюють вибір свого улюбленця і також уважно стежать за Таюне у соціальних мережах.

Так, нещодавно дружина Винника опублікувала у своєму Інстаграм-блозі спільне з Винником фото. На знімку Таюне була в розкішній напівпрозорій сукні-вишиванці, яка підкреслювала жіночність та соковиті форми виконавиці. Красуня позувала поруч із чоловіком, який стояв із мікрофоном у руках після виступу.

Користувачі Мережі захопилися красою дружини Винника та написали їй безліч приємних коментарів під фото.

Ось що пишуть коментатори:

  • “Чудова парочка”
  • “Які красиві! Щастя вам, удачі”
  • “Ви прекрасна пара”
  • “Щастя вам безмежного”
  • “У вас неймовірно красива сукня”
  • “Ви чудові! Щастя вам та здоров’я”

Нагадаємо, з початку повномасштабної війни на території України зіркове подружжя Олег Вінник та Таїсія Сватко зникли з інформаційного простору. Дехто вже почав підозрювати їх у зраді Батьківщини та в тому, що Винник незаконно виїхав з України до Німеччини. Як виявилося, Винник справді у Німеччині, але поїхав він туди не для того, щоб сховатися від війни, а через хворобу. Принаймні, так заявила представниця Винника. Незважаючи на те, що артист за кордоном, він намагається допомогти Україні у непростий час. Зокрема, за допомогою благодійного фонду Винника “Вовчиця” в Україну було передано автомобілі на потреби ЗСУ.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.