Пугачову в шортиках “підловили” в Юрмалі: 73-річна Алла Борисівна виглядає молодшою за Галкіна (ФОТО)

Легенда естради Алла Пугачова у свої 73 роки захоплює молодим та свіжим виглядом. Цього разу дружина Максима Галкіна потрапила на очі фанатам у шортах та кепці.

Алла Борисівна Пугачова безсумнівно може випускати посібники з того, як виглядати набагато молодшою за свої роки і при цьому не бути посміховиськом. Шанувальники вважають, що з появою молодого чоловіка та дітей у співачки відкрилося друге дихання. Вона дуже схудла, кардинально змінила стиль, не соромиться викладати в мережу фото без грама макіяжу і навіть одягати екстремальне міні для виходів.

Дружина Максима Галкіна не приховує – користується послугами пластичних хірургів:

У мене просто хороша шкіра та хороші друзі – пластичні хірурги, – заявила Пугачова в одному зі своїх інтерв’ю.

Алла Пугачова і Максим Галкін
Пугачову в шортиках підловили у Юрмалі

Варто зазначити, що вже кілька місяців Алла і Максим не живуть у росії. Вони разом з двійнятами виїхали за кордон, залишивши улюблений замок у селі Грязь, коли розпочалося повномасштабне російське вторгнення на територію України. Пара ясно дала зрозуміти, що не підтримує цього і виступає за мир.

Досить довгий час Галкін та Пугачова проживали в Ізраїлі, але нещодавно перебралися до Латвії, а саме – до Юрмали. Іноді в соцмережах з’являються нові знімки Примадонни, і всі вони демонструють одне – подорожі їй йдуть на користь.

Цього разу 73-річну Аллу Борисівну підловили фанати під час прогулянки містом. Відмовити їм у фото артистка не змогла.

Так, зірка позувала у світло-джинсових шортах вище коліна, вільній футболці овер-сайз, модних білих кедах, чорній бейсболці та сонцезахисних окулярах. Важко посперечатися з тим, що на восьмому десятку Пугачова виглядає якщо не молодше за свого чоловіка Максима Галкіна, то його ровесницею.

Також пропонуємо подивитися, як виглядає шестиповерховий палац зіркової пари, який після їхнього від’їзду дістався родичу:

spot_img

Схожі статті

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.