Кацурін зворушив фото, як Дорофєєва грає з його дочкою: свою не народила, а чужу прийняла як рідну

Відома співачка Надя Дорофєєва, яка нещодавно розлучилася зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом, показала, як розважається зі своїм новим коханим та його двома маленькими дітьми.

Розставання Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса стало для шанувальників зіркового сімейства справжнім потрясінням. Вони були парою близько 10 років, із них 7 років у шлюбі. У березні 2022 року вже колишні закохані оголосили про розлучення, при цьому не назвавши причини розлучення. Однак і без пояснень шанувальники зіркового сімейства зрозуміли, у чому справа. У Мережі відразу з’явилися чутки про те, що Дорофєєва пішла від Дантеса до друга родини Михайла Кацуріна.

Володимир Дантес І Даша Кацуріна підігрівають чутки про роман
Родина Кацуріних та Дантес із Дорофєєвою

Кацурін – відомий ресторатор, батько двох дітей, молодшому з яких немає року. Чоловік оголосив про розлучення з дружиною того ж дня, що й Дорофєєва з Дантесом.

Шанувальники мали рацію, через деякий час Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін оголосили про свої стосунки.

Зараз нова парочка не часто публікує романтичні знімки у своїх Інстаграм-блогах і майже не показує, як вони проводять час. Справа в тому, що публіка критикує Дорофєєву, яка забрала чоловіка з родини і заради нього покинула свого чоловіка.

Проте нещодавно Дорофєєва та Кацурін поділилися у Мережі спільними кадрами. Закохані показали, як проводять час із дітьми Михайла від першого шлюбу. Михайло та Надя опублікували кілька знімків в Інстаграм-сторизі, де стало зрозуміло, що вони проводять час у ресторані.

Кацурін показав, як Надя грає з його 6-річною донькою в той час, як він годує свою однорічну дитину.

Кацурін зворушив фото, як Дорофєєва грає з його дочкою

Варто зазначити, що за 10 років стосунків Дорофєєвої та Дантеса у них так і не з’явилися діти. Шанувальники навіть почали підозрювати, що подружжя не може мати дітей за медичними показаннями, проте самі Дантес та Дорофєєва запевняли, що просто не готові до поповнення в сім’ї.

До речі, ходять чутки, що колишній чоловік Дорофєєвої Дантес зійшовся з колишньою дружиною Кацуріна Дашею. Грубо говорячи, вони просто обмінялися партнерами. І хоча Дантес і Даша Кацуріна офіційно не заявляли про свої стосунки, вони не приховують, що багато часу проводять разом. Цілком імовірно, що між ними теж є почуття.

spot_img

Схожі статті

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.