“Маленький співак”. Старший син Джамали у вишиванці заспівав “Ой, у лузі червона калина”, зворушивши Мережу

4-річний син співачки Джамали Емір-Рахман зворушив Мережу, співаючи пісню, яка стала своєрідним гімном українців у війні з країною-агресором росією.

Відома українська співачка Джамала привітала українських захисників з днем Повітряних сил України, який відзначається 7 серпня. Артистка опублікувала зворушливе відео, на якому її 4-річний син Емір-Рахман, одягнений у вишиванку, заспівав усім відому пісню “Ой, у лузі червона калина”. Також у кадрі з’явився другий син співачки – 2-річний Селім-Гірай, який теж був одягнений у вишиванку, як його старший брат.

Героям слава! Повітряним силам України! Ви своїми крилами захищаєте наших дітей

, – підписала відео Джамала.

Користувачі Мережі були зворушені роликом за участю сина співачки і написали багато приємних слів у коментарях:

  • “Маленький співак. Дуже зворушливе відео”;
  • “Маленький патріот!”;
  • “Як же на маму схожий!”;
  • “Красавчики! Героям слава”;
  • “Справжні козаки”;
  • “Джамалочко, які гарні у тебе хлопчики! Дай Бог миру нам усім і нашій рідній Україні. Любимо тебе”;
  • “Дуже красиві дітки, гарно співають”.

Нагадаємо, Джамала має кримсько-татаро-вірменське походження, але вважає себе справжньою українкою та дуже любить рідну країну. 2016 року співачка стала переможницею міжнародного музичного конкурсу “Євробачення”, після чого її нагородили званням народної артистки України.

У 2017 році Джамала вийшла заміж за підприємця Бекіра Сулейманова, який молодший за неї на 8 років. 2018 року артистка вперше стала мамою — у неї народився хлопчик, якого назвали Емір-Рахман Сеїт-Бекір. У червні 2020 року Джамала народила вдруге – хлопчика назвали Селім-Гірай.

Джамала з чоловіком
Як виглядає чоловік Джамали

Незважаючи на материнство, Джамала продовжує вести активне світське життя, давати концерти, записувати пісні та кліпи. Артистка зізнається, поєднувати материнство та кар’єру не легко. Вона визнає, що хотіла б більше приділяти часу своїм синам, але залишати музику та сцену не хоче.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.