Полякова ошелешила чоловіка Вадима Буряковського своїм виглядом спросоння: розпатлана, без штанів і макіяжу

Оля Полякова — Суперблондинка української естради, яку публіка звикла завжди бачити при параді. Але в житті вона дозволяє собі відпочивати від макіяжу та сценічного вбрання.

Оля Полякова з тих знаменитостей вітчизняного шоу-бізнесу, які намагаються бути максимально відвертими зі своїми фанатами. Артистка часто ділиться з шанувальниками особистим і навіть може постати перед ними без макіяжу та укладки.

Мережа обговорює фото Полякової спросоння, на якому вона постала без грама косметики, розпатлана, а з одягу на ній тільки футболка. Без штанів Королеву ночі бачили неодноразово, адже дуже часто вона виходить на сцену в боді, демонструючи свої стрункі ноги, але в домашньому вигляді її ще не бачили.

Оля Полякова ошарашила мужа Вадима Буряковского своим видом без штанов и макияжа
Оля Полякова ошелешила чоловіка Вадима Буряковського своїм виглядом без штанів та макіяжу

Можна припустити, що фото зробив чоловік Олі Полякової Вадим Буряковський. Він — багатий бізнесмен, який на початку кар’єри своєї талановитої дружини вкладав великі гроші у її творчість та розкручування. Варто зазначити, що Вадим — перший і поки що єдиний чоловік суперблондинки. Йому вона народила двох дітей – доньок Машу та Алісу.

До війни Маша мріяла вступити до Каліфорнійського університету в Берклі, проте нинішній стан справ усе перекреслив — співачка чесно зізналася, що зараз нічого не заробляє і не може бути певна, що потягне навчання доньки. Але вихід з’явився сам собою — Маша вступила до музичного університету Лондона. Вона давно захоплюється музикою та збирається продовжити справу знаменитої мами. Її спів викликає неоднозначну реакцію в Мережі, проте очевидно, що талант дівчинка має, а на навчанні його допоможуть удосконалити.

Співачка Оля Полякова з чоловіком Вадимом Буряковським
Оля Полякова приголомшила чоловіка Вадима Буряковського своїм виглядом без штанів та макіяжу

Нагадаємо, з початком війни Оля Полякова забрала дітей та виїхала до Франції до своєї подруги Ніки Білоцерківської, яка їм надала притулок. Чоловік артистки залишився вдома та пішов у тероборону. Покидати країну він не став і після того, як йому виповнилося 60, офіційно вийшовши із призовного віку.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.