Як виглядають перші чоловіки Каті Осадчої, Насті Каменських, Ані Лорак, Тіни Кароль, Ірини Білик й інших зірок

Про цих жінок мріють мільйони чоловіків, але не кожному судилося підкорити серце таких красунь. Дізнайтеся, як виглядають перші чоловіки Каті Осадчої, Насті Каменських, Тіни Кароль та інших зірок.

Перший чоловік Тіни Кароль

Поп-діва Тіна Кароль була одружена один і єдиний раз. Під вінець її повів продюсер Євген Огір, нині покійний. Від нього артистка народила свого первістка Веніаміна, і продовжує зберігати вірність померлому чоловікові через багато років після його смерті.

Перший чоловік Тіни Кароль
Перший чоловік Тіни Кароль

Перший чоловік Каті Осадчої

Дружина телеведучого Юрія Горбунова Катя Осадча до шлюбу з ним вже “з’їла собаку” на подружньому житті. Зовсім юною вона вийшла заміж за бізнесмена та політика Олега Поліщука. Пара має спільну дитину — сина Іллю, але цей факт не змусив їх залишитися разом. Розлучитись вони вирішили через різні погляди на життя — Катя мріяла про кар’єру, а Олег хотів дружину-домогосподарку.

Перший чоловік Каті Осадчої
Перший чоловік Каті Осадчої

Перший чоловік Насті Каменських

Саме Потап став першим чоловіком Насті Каменських, хоча це не перші серйозні в житті виконавиці стосунки, проте дуже скандальні. Протягом багатьох років співаки приховували свій роман від публіки. Як виявилося згодом, Настя “увела” Потапа з родини — він закохався у колегу по дуету, коли був одружений з Іриною Горовою.

Перший чоловік Насті Каменських
Перший чоловік Насті Каменських

Перший чоловік Ірини Білик

Легендарна артистка Ірина Білик на початку кар’єри закрутила стосунки зі своїм продюсером Юрієм Нікітіним. Хоч вони так і не розписалися, довгі роки вважалися чоловіком та дружиною у публічному полі. Крапку в цій любовній історії довелося поставити, коли Іра заявила про бажання завести сім’ю — Юрі це не підходило.

Перший чоловік Ірини Білик
Перший чоловік Ірини Білик

Перший чоловік Ані Лорак

Головним коханням свого життя Ані Лорак називає тепер уже колишнього, але свого першого офіційного чоловіка Мурата Налчаджиоглу. Співачка зробила його батьком дочки Софії, яка виросла повною копією тата-турка. Незважаючи на це, саме Лорак подала на розлучення з Муратом, коли дізналася, що він їй зраджував.

Первый муж Ани Лорак
Перший чоловік Ані Лорак

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.