Галкін поділився архівним любовним фото з Пугачовою, де йому 26, а їй – 53

Максим Галкін та Алла Пугачова – одна з найнезвичайніших пар вітчизняного шоу-бізнесу. Незважаючи на величезну різницю у віці, вони вже 20 років разом, а їхня родина, як і раніше, міцна і щаслива.

Максим Галкін та Алла Пугачова – найбільш обговорювана пара вітчизняного шоу-бізнесу. Коли вони познайомилися, молодому гумористу було трохи більше 20-ти, а Примадонні було вже за 50. За плечима Алли Борисівни було 4 шлюби та доросла дочка, а Максим лише розпочинав свій творчий шлях. У їхній союз ніхто не вірив. Багато хто вважав, що Галкін – чергове швидкоплинне захоплення Пугачової. Однак ця парочка здивувала всіх.

Алла Пугачова та Максим Галкін
Галкін поділився архівним любовним фото з Пугачовою, де йому 26, а їй – 53

Максим та Алла разом уже 20 років. У 2011 році вони офіційно одружилися, у 2017 році вони вирішили повінчатися. Більше того, у пари є спільні діти, які народилися шляхом сурогатного материнства. Двійнята Ліза та Гаррі з’явилися на світ у 2013 році. Наразі юні спадкоємці Пугачової стали справжніми улюбленцями публіки і ростуть не менш талановитими, ніж їхні зіркові батьки.

Щаслива родина Галкіна та Пугачової
Як виглядають діти Галкіна та Пугачової

Нещодавно Максим Галкін, який активно веде свій блог в Інстаграмі, вирішив згадати, як вони з Аллою виглядали, коли їхні почуття лише зароджувалися. Гуморист опублікував архівне фото, на якому йому 26 років, а Пугачовій – 53 роки.

На знімку Максим стояв на передньому плані, а за його спиною стояла Алла Борисівна.

Років 20 цій фотографії, її зробив відомий литовський фотограф Algimantas Aleksandravičius. Отак він нас побачив. На кілька днів від’їхав – а вже сумую.

, – підписав фото Максим Галкін.

Користувачі Мережі почали коментувати архівний знімок:

  • “Ви прекрасні! У вас все! Ніжність, любов і повага один до одного!
  • Яке щастя знайти свою половинку. Любові вам, миру, щастя, добра”
  • “Назва фото: Алла Борисівна за кам’яною стіною!”
  • “Які ви чудові! Стільки років минуло, а кохання тільки міцніше. Назавжди.
  • “Алла Борисівна не змінилася, погарнішала навіть”
  • “Все тому що Алла Борисівна ЗА мужем, і фотограф бачив цю картину, сімейну ідилію крізь рік”

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.