Схудла Тіна Кароль у топі з глибоким вирізом невдало підкреслила груди: пончики розпливлися в млинці

Тіну Кароль давно називають іконою стилю в українському шоу-бізнесі, але від невдач у виборі вбрання не застраховані навіть зірки такого рівня, як вона.

Тіна Кароль у молоді роки своєї творчої кар’єри бунтувала та виходила в люди у зухвалих образах. Зараз вона стриманіша, елегантніша і жіночніша, але нерідко вибір нарядів її стилістами критикують фанати. Так сталося і цього разу.

Тіна Кароль виглядає чарівно
Схудла Тіна Кароль у топі з глибоким вирізом невдало підкреслила груди

10 серпня Тіна Кароль з’явилася у спецвипуску ТСН на телеканалі 1+1 з нагоди великої прем’єри – двох років від заснування проекту співачки під назвою “Молода кров”. Зірка презентувала не дует, як це було раніше, а відкрила публіці нового сольного виконавця. Ним став хореограф Дмитро Жук, з яким Тіна встигла станцювати на паркеті “Танців із зірками”.

В ефір артистка вийшла в чорному блискучому топі в паєтках на тонких бретельках і з глибоким вирізом у зоні декольте. Цей елемент одягу підкреслив форми Тіни Кароль, які помітно зменшилися в обсягах після її схуднення.

Багато хто в коментарях засудив співачку за надмірно відвертий образ у такий непростий час:

  • “Їй що одягнути нічого? Чи вона біженка? Якось не нормально в цей час так одягатися, коли груди на викот”, обурюються глядачі.
Схудла Тіна Кароль у топі з глибоким вирізом невдало підкреслила груди
Схудла Тіна Кароль у топі з глибоким вирізом невдало підкреслила груди

Нагадаємо, Тіна Кароль зустріла війну в Україні за кордоном – вона передчувала лихо і тиждень ходила молитися до монастиря. Коли шок перших днів минув, знаменитість почала діяти, організовуючи у Польщі мітинги на підтримку України, а згодом і благодійні концерти. На своїх виступах артистка збирає кошти до власного благодійного фонду для гуманітарної допомоги українським дітям та підтримки дитячих онкологічних лікарень у країні.

Єдиний син Тіни Кароль від шлюбу з Євгеном Огіром удома з початку війни не був. Дитина давно навчається за кордоном, у Великій Британії, у родині українських емігрантів.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.