50-річний Ектор Хіменес-Браво показав романтику у ліжку з коханою українкою: молода та темноволоса

Зірка телеканалу СТБ Ектор Хіменес-Браво показав романтичне фото зі своєю коханою. Нарешті шанувальники можуть роздивитися обличчя таємничої обраниці кухаря.

Суддя шоу “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво раніше ніколи не ділився з публікою подробицями особистого життя, бо колись публічність зруйнувала стосунки. Все змінилося коли він зустрів своє нове кохання — дівчину з України. На початку 2022 року Ектор уперше розповів, що його серце зайняте, але заявив, що подробиць від нього чекати не варто. Проте згодом колумбієць почав виставляти все більше спільних фото з коханою, на яких можна роздивитися її обличчя.

Ектор Хіменес-Браво показав романтику у ліжку з коханою українкою
Ектор Хіменес-Браво показав романтику у ліжку з коханою українкою

В Інстаграм-блозі Ектора Хіменеса-Браво з’явився новий романтичний знімок із пасією, зроблений у ліжку. 50-річний кулінар та його молода обраниця обіймаються, дивлячись один одному в очі. Обидва постали перед камерою у білому. Він у футболці, вона в топі та чоловічій сорочці. Мабуть, у сорочці коханого.

У пості з цим фото суддя МастерШеф попросив шанувальників залишити у коментарях плюс, якщо намагалися наблизити фото, щоб розглянути, хто ж ця таємнича дівчина.

Користувачі Мережі у відповідь лише пораділи за свого кумира:

  • “Ектор, яка різниця хто вона?! Головне що вам чудово”
  • “Не знаю хто вона, але якщо вам добре разом, у дорогу любові, вам панове”
  • “Видно, що вона жінка. Щастя вам”
  • “Я не допитлива. Я вмію радіти за когось. Щастя вам”
  • “Я не наближала! Але я дуже рада за вас і вашу половинку”
  • “Навіщо наближати, і так видно, що красуня”
  • “Нам достатньо того, що ваша обраниця – українка”.

Справді, Ектор Хіменес-Браво будує стосунки з українкою. Відомо, що зараз ця дівчина разом із мамою та собаками коханого перебуває у Польщі. Сам Ектор повернувся до України, щоб допомагати країні в такі непрості часи. До того ж він має українське громадянство і нещодавно він освоїв володіння зброєю.

Схожі статті

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.