Скільки років насправді разом Потап і Настя Каменських: таємне подружжя показало архівне фото до популярності

Історія кохання Потапа і Насті Каменських дуже скандальна. Все тому, що роман між ними зав'язався, ще коли Олексій Потапенко був одружений зі своєю першою дружиною Іриною Горовою.

Колись Потап і Настя співали – як ти не крути, та ми не пара, не пара. І на той момент вони дійсно навіть уявити не могли, що будуть одружені. На самому початку існування їхнього дуету відносини між колегами складалися важко – поза сценою вони постійно лаялися і навіть недолюблювали одне одного. Вгамувати свій запал їм довелося заради успіху, адже пісні Потапа і Насті любили, а отже треба було продовжувати.

Скільки років насправді разом Потап та Настя Каменських
Скільки років насправді разом Потап і Настя Каменських

Згодом усе перевернулося з ніг на голову – Потапенко раптом зрозумів, що не хоче відпускати від себе Каменських, бо закохався. Його почуття виявилися взаємними, проте все ускладнював сімейний стан Олексія – він був одружений з продюсеркою Іриною Горовою. Про їхнє розлучення стало відомо у 2016 році, хоча по факту сталося це на два роки раніше. Репер стверджував, що залишився у добрих дружніх стосунках з колишньою дружиною, вони продовжили разом вести бізнес та виховувати спільного сина Андрія.

Цілих 10 років Потап і Настя були змушені приховувати те, що насправді між ними відбувається, щоб не нарватися на бурхливе засудження з боку публіки. Лише у 2019 році трапилося те, чого всі давно чекали і у що вже перестали вірити – Каменських та Потапенко зіграли пишне весілля, вперше відкрито заявивши про свої почуття.

Потап розповів, як повідомив колишній дружині про роман з Каменських
Скільки років насправді разом Потап і Настя Каменських

Одразу після цього поповзли чутки про вагітність Насті Каменських, які не вщухають досі. Зараз зіркове подружжя тимчасово живе в Іспанії, де співачка вже була помічена з кругленьким животом. За кордон пара виїхала незадовго до початку повномасштабної війни в Україні.

Всі найгарячіші подробиці сімейних перипетій екс-дуету дивіться у нашому відео:

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.