Приїхала до Латвії: Віра Брежнєва несподівано показала новонароджених дітей та приголомшила Меладзе

Відома українська співачка Віра Брежнєва несподівано показала новонароджених дітей не від Костянтина Меладзе. Артистка виїхала зі свого дому в Італії до іншої країни.

Віра Брежнєва — колишня учасниця гурту “ВІА ГРА”, сольна співачка, дружина композитора Костянтина Меладзе та патріотка своєї батьківщини. Довгі роки зірка жила і працювала в росії, але коли почалося повномасштабне російське вторгнення в Україну, вона одразу висловилася на підтримку рідної країни і закликала своїх російських колег не мовчати. Пізніше Віра зайнялася волонтерською діяльністю і особисто на одному зі складів у Польщі грузила гуманітарну допомогу для українців.

У Брежнєвої та Меладзе є нерухомість в Італії, де співачка і облаштувалася з початком війни. При цьому ходять чутки про проблеми у відносинах пари — нібито вони збираються розлучатися. Коментувати ситуацію Віра не стала, але раніше вона завжди сміялася з подібних пліток.

Віра Брежнєва несподівано показала новонароджених дітей і приголомшила Меладзе
Віра Брежнєва несподівано показала новонароджених дітей і приголомшила Меладзе

Наразі Віра Брежнєва знаходиться у Латвії. Про те, що вона туди прилетіла, стало відомо з профілю в Інстаграм. У своїх історіях знаменитість показала кадри з літака та розповіла, як її зустріла Рига — столиця Латвії.

Латвія зустріла приємною погодою, квітами, дітьми

, – написала дружина Меладзе.

Віра Брежнєва несподівано показала новонароджених дітей і приголомшила Меладзе
Віра Брежнєва несподівано показала новонароджених дітей і приголомшила Меладзе

Як не дивно, але справді на одному зі знімків Віра Брежнєва тримає на руках двох новонароджених малюків і вони мають її блакитні очі. Подробиць співачка не повідомила, а також зберегла у секреті мету своєї раптової поїздки.

Нагадаємо, Віра Брежнєва народилася в українському місті Дніпродзержинськ у багатодітній родині. Учасницею тріо “ВІА ГРА” виконавиця стала у 2003 році, а через чотири роки вона назавжди пішла з групи. Кар’єра в жіночому колективі подарувала Вірі кохання всього життя — Костянтина Меладзе. Композитор та продюсер пішов від своєї дружини до Брежнєвої, а у 2015 році вони таємно зіграли весілля в Італії.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.