“Наш Хатіко”: вдівець Писанки повернувся в Україну і зворушив Мережу знімком у самотній квартирі

Вдівець Руслани Писанки Ігор Ісаков нещодавно повернувся до України з Німеччини, де актриса проходила лікування, але так і не змогла перемогти страшну хворобу.

Відомої української актриси та телеведучої Руслани Писанки не стало 19 липня цього року. Звістка про смерть жінки стала справжнім шоком не лише для публіки, а й для колег Писанки. Жінка нікому не сказала про страшну хворобу, з якою кілька місяців боролася в одній із клінік Німеччини. Тільки після смерті Руслани її чоловік Ігор Ісаков розповів, що у жінки діагностували агресивну форму раку ще й у занедбаній формі. Саме тому боротьба була недовгою.

Руслана Писанка
Вдівець Писанки повернувся в Україну і зворушив Мережу знімком у самотній квартирі

Прощання з українською актрисою відбулося 2 серпня у німецькому місті Кайзерслаутерн на місцевому цвинтарі. Проте там Руслану Писанку лише кремували, а поховання планується у Києві на Байковому цвинтарі. Дата прощання з актрисою у Києві поки що не призначена.

Днями вдівець Руслани Писанки Ігор Ісаков повернувся до України з Німеччини. Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбук . Чоловік зробив фото з котом, який понад півроку чекав на повернення господарів додому. На жаль, кіт дочекався лише господаря, але не господиню.

Вдівець Писанки повернувся в Україну і зворушив Мережу знімком у самотній квартирі

Кіт, на який чекав. Він неймовірний… Наш Хатіко

, – підписав фото Ігор.

Важко не помітити, що вдівець Писанки виглядає дуже втомленим, виснаженим, а очі його червоні від сліз.

Це помітили й користувачі Мережі. Фоловери підтримали Ігоря у коментарях і зазначили, що йому варто берегти себе і продовжувати жити далі.

Ось що написали коментатори:

  • “Ігоре, тримайся”;
  • “Сил і мужності вам, пройти цей складний період життя”;
  • “Співчуємо вам, тримайтеся”;
  • “Добре, що будинок не порожній. Тримайтеся, Ігорю. Сумуємо… і ніколи не забудемо Русю”.

Нагадаємо, Ігор Ісаков – перший офіційний чоловік Руслани Писанки, за якого вона вийшла заміж у віці 47 років. Дітей у Писанки не було, але був пасинок – син Ігоря від першого шлюбу.

Разом з Ігорем Руслана Писанка взяла участь у відомому шоу “Зважені та щасливі”, де їй вдалося схуднути на 42 кілограми.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.