Як виглядають перші дружини Юрія Горбунова, Потапа, Дана Балана та інших зірок (Фото)

Не всім вдається знайти сімейне щастя з першого разу. Знаменитості не виняток. Дізнайтеся, як виглядали перші дружини Потапа, Горбунова, Дана Балана та Сергія Притули.

Перша дружина Юрія Горбунова

Зараз Юрій Горбунов щасливий у шлюбі із відомою телеведучою Катею Осадчою. Мало хто знає, що до Каті телеведучий був одружений з іншою жінкою цілих 20 років.

Першою дружиною Горбунова стала жінка на ім’я Людмила, яка була старша за Юрія на 10 років. Вони познайомились у театрі міста Івано-Франківськ. Людмила на той момент була одружена і виховувала доньку. Однак це не завадило почуттям, що спалахнули між колегами. Людмила кинула заради Юрія чоловіка та переїхала з ним та донькою з Івано-Франківська до Києва, де Горбунов розпочав свою кар’єру на телебаченні. Розійшлося подружжя у 2015 році. Причиною розлучення стала інша жінка, а саме Катя Осадча, з якою Горбунов одружився вже через рік після розлучення. У шлюбі з Людмилою у Горбунова дітей не було.

Як виглядає перша дружина Горбунова
Як виглядає перша дружина Горбунова

Перша дружина Потапа

Вперше відомий репер Потап одружився у досить юному віці – у 19 років. Його обраницею стала колишня дружина його друга Ірина Горова. З Іриною Потап прожив у шлюбі 15 років. Вони збудували спільний бізнес із продюсування молодих зірок, а також у них є спільний син Андрій. Розлучилося подружжя у 2014 році через нову пасію Потапа, яка незабаром стала його дружиною – Настю Каменських.

Як виглядає перша дружина Потапа
Як виглядає перша дружина Потапа

Перша дружина Дана Балана

Дан Балан – відомий молдавський мачо та ловелас. Не багато хто знає, що артист був одружений і має сина. Колишньою дружиною Дана є модель Елла Крупеніна. У шлюбі у них народився син Алан. Подружжя розійшлося вже через 5 років після весілля. Причину розлучення вони замовчують.

Як виглядає перша дружина Дана Балана
Як виглядає перша дружина Дана Балана

Перша дружина Сергія Притули

Відомий український актор та телеведучий Сергій Притула був одружений двічі. Першою дружиною Сергія стала Юлія Андрійчук. У шлюбі у них народився син Дмитро, проте через 6 років спільного життя їхній шлюб розпався. За словами Притули, їхнє розлучення відбулося за взаємною згодою і стало завершенням нескінченних сварок та конфліктів.

Як виглядає перша дружина Сергія Притули
Як виглядає перша дружина Сергія Притули

Схожі статті

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.