Куди дивився Юрій Горбунов? 38-річна Катя Осадча зупинила фуру власним тілом (ФОТО)

Відома українська телеведуча Катя Осадча ошелешила Мережу новим фото, на якому вона буквально зупинила фуру власним тілом. І куди дивився її чоловік Юрій Горбунов?

Катерина Осадча є ведучою програми “Світське життя” на телеканалі 1+1. Це шоу любили та дивилися мільйони телеглядачів, але коли в країні розпочалася повномасштабна війна, всі розважальні проекти з ефіру зняли. Можна було б сказати, що Катя залишилася без роботи, проте телеведуча знайшла, куди застосувати свої вміння, сили та навички. Зірка кинула сили на допомогу в пошуку українців, які зникли на війні.

Як розповідала Осадча, ідея зайнятися такою діяльністю виникла в перші дні війни, адже по Мережі масово почали поширюватися повідомлення про зниклих дітей, дорослих. Вона зрозуміла, що кількість людей, які зникли, постійно зростатиме, і вона повинна зробити все для того, щоб існував єдиний канал пошуків.

Катя Осадча у жовто-блакитній вишиванці
Катя Осадча зупинила фуру власним тілом

У своєму Інстаграм-блозі Катерина часто розповідає про проєкт, цього разу вона зробила це вельми оригінально — привернула увагу ефектним фото, на якому позує перед вантажівкою з написом “Телебачення”. Можна сказати, Осадча зупинила фуру своїм тілом.

Все буде добре – мантра! Ми не знаємо точно коли, але буде… Скоро. Ми завжди особливо готувалися до телевізійної осені, старт сезону, нові проекти та плани. Тепер теж готуємось, але готуємось боротися за нашу країну далі, допомагаємо об’єднувати родини з пошуком зниклих та віримо у ЗСУ! За посиланням у сторіс дивіться наш проект Знайти своїх, допомагайте нам шукати зниклих. Як ви? Як ви себе підбадьорюєте?

— написала Катя.

Шанувальники в коментарях подякували Осадчій за добру справу, якою вона зайнялася, а також підбадьорили її у відповідь:

  • “Дякуємо шановна пані Катерино!”
  • “Сто відсотків, що все буде добре. І сто відсотків, що буде наша перемога. Підбадьорюю себе думками, що скоро зможу сказати в мікрофон – “Дивіться сьогодні у Світському житті”
  • “Так і підтримуємо один одного, що все буде добре, бо добро на нашому боці! Світлому!”.

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.