(Фото) Як виглядає перший чоловік Каті Осадчої, який був до Горбунова і що стало причиною розлучення

Катя Осадча та Юрій Горбунов – одна з найвідоміших сімей в українському шоу-бізнесі. Однак до того, як вони здобули спільне щастя, кожен із подружжя пережив розлучення зі своїм першим партнером. Як виглядає перший чоловік Каті Осадчої, дивись далі у матеріалі.

Ведуча “Світського життя” Катя Осадча вперше вийшла заміж у віці 18 років. Її обранцем став відомий бізнесмен та народний депутат Олег Поліщук. До речі, на той момент Катя Осадча була дуже успішною моделлю. З 14 років дівчина працювала на показах у Токіо, Парижі, Лондоні. Тоді молоду красуню помітив статний бізнесмен, який був на 15 років старший за юну модель.

Перший чоловік Каті Осадчої
Як виглядає перший чоловік Каті Осадчої

Вже через рік після заміжжя Катя Осадча народила первістка – хлопчика назвали Іллею. Минув ще один рік і подружжя розлучилося.

Катя Осадча не приховує причини розлучення. Телеведуча в одному з інтерв’ю зізналася, що причиною розбрату з її першим чоловіком стала різниця у віці. Їй було 20, вона хотіла розважатись, зустрічатися з друзями. Також Катя не хотіла сидіти вдома із дитиною, вона хотіла будувати кар’єру на телебаченні. А ось 35-річному Олегу Поліщуку “гульки” були вже не цікаві. Він хотів тихого сімейного щастя, а Осадча не могла йому це дати. На цьому підгрунті подружжя розлучилося.

Як виглядає перший чоловік Каті Осадчої

Син телеведучої від першого шлюбу Ілля вже повнолітній. Він виріс справжнім красенем і дуже розумним та талановитим хлопцем. Минулого року Ілля закінчив престижну школу в Києві і вступив до значно престижнішого ВНЗ за кордоном – Університет Меріленду в США.

19-річний Ілля вважає за краще залишатися невідомим публіці, хлопець навіть не веде соціальних мереж.

Катя Осадча з сином Іллею
Як виглядає старший син Каті Осадчої

Нагадаємо, у 2017 році Катя Осадча вийшла вдруге заміж за відомого актора та телеведучого Юрія Горбунова. Катя стала під вінець на 9-му місяці вагітності і незабаром у молодят народився син Іван. Через чотири роки, у серпні 2021-го, подружжя стало батьками вдруге. У Каті та Юрія народився ще один син, якого назвали Данилом.

Схожі статті

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.