ТОП-10 найкрасивіших телеведучих України: Нікітюк, Ребрик, Осадча та інші

Ці красуні щодня миготять на телеекранах і відрізняються вони не лише вмінням триматися в кадрі, а й своєю яскравою зовнішністю та харизматичністю.

У цій статті ми зробили для вас добірку з 10 найкрасивіших телеведучих України та розповіли, як розпочався їхній творчий шлях.

Катя Осадча

Катя Осадча
ТОП-10 найкрасивіших телеведучих України: Катя Осадча

Катя Осадча – незмінна ведуча програми “Світське життя”. На телебачення дівчина потрапила у 2007 році, до цього Катя працювала моделлю. З 14 років вона їздила на модні покази до Токіо, Лондона, Парижу. Свою модельну кар’єру Осадча закінчила у 18 років, коли вперше вийшла заміж та народила дитину.

Лідія Таран

Лідія Таран
ТОП-10 найкрасивіших телеведучих України: Лідія Таран

Зірка “плюсів” Лідія Таран уже з дитинства знала, ким хоче стати у майбутньому, адже вона народилася у родині журналістів. Свою кар’єру Лідія розпочала на радіо, але через деякий час їй вдалося пройти проби на телеведучу “Нового каналу”.

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк
ТОП-10 найкрасивіших телеведучих України: Леся Нікітюк

Леся Нікітюк – улюблениця публіки. Вона дуже різко увірвалася у світ шоу-бізнесу і відразу закохала в себе мільйони фанатів. Публіка любить Лесю за простоту, харизматичність та іскрометне почуття гумору. Свій шлях на телебаченні Нікітюк почала вигравши шоу “Розсміши коміка”.

Лілія Ребрик

Лілія Ребрик
ТОП-10 найкрасивіших телеведучих України: Лілія Ребрик

Лілія Ребрик – відома актриса та телеведуча. Публіка звикла прокидатися з нею на каналі Україна в ранковій програмі Ранок з Україною.

Соломія Вітвіцька

Соломія Вітвіцька
ТОП-10 найкрасивіших телеведучих України: Соломія Вітвіцька

Ведуча “ТСН” Соломія Вітвицька розпочинала свою кар’єру на телебаченні на “5 каналі”. З 2008 року Соломія працює на плюсах. Спочатку дівчина була кореспондентом ТСН, а згодом її зробили ведучою.

Маша Єфросиніна

Маша згадала про Баскова та Канделака, які весь час підтримували путіна.
ТОП-10 найкрасивіших телеведучих України: Маша Єфросиніна

Кар’єра Єфросініної на телебаченні розпочалася у віці 19 років, тоді дівчина почала працювати на телеканалі “УТ-1”. Пізніше Маша пройшла кастинг на ранкове шоу “Підйом” на “Новому каналі”, яке зробило її по-справжньому популярною та затребуваною телеведучою.

Оля Фреймут

Ольга Фреймут вразила червоною помадою
ТОП-10 найкрасивіших телеведучих України: Оля Фреймут

Телеведучу Оля Фреймут публіка знає як “Ревізора”, але ще до виходу цієї рейтингової програми дівчина тривалий час працювала на телебаченні. Оля була ведучою не однієї програми на телеканалах “Новий канал” та “1+1”.

Наталія Мосейчук

Ведуча Наталія Мосейчук
ТОП-10 найкрасивіших телеведучих України: Наталія Мосейчук

Ще одна зірка ТСН розпочинала свою кар’єру на Житомирському обласному телебаченні у 1993 році. На телеканалі “1+1” Наталія працює з 2007 року.

Олександра Кучеренко

Олександра Кучеренка
ТОП-10 найкрасивіших телеведучих України: Олександра Кучеренко

Цю телеведучу без сумнівів можна назвати найкрасивішою, адже у 2016 році вона отримала корону та титул “Міс Україна”. Наразі дівчина працює на телеканалі ICTV.

Оксана Марченко

Телеведуча Марченко розповіла про секрети подружнього щастя
ТОП-10 найкрасивіших телеведучих України: Оксана Марченко

Хтось вважатиме, що Оксану Марченко не можна назвати українською телеведучою, але все ж таки вона понад 25 років пропрацювала на українському телебаченні. Свою кар’єру Марченко розпочала з 1992 року на телеканалі УТ-1. З 2009 року Оксана почала працювати на телеканалі “СТБ”, де стала ведучою таких популярних програм як “Україна має талант”, “Танцюють всі”, “Х-фактор”.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.