Дорофєєва та Кацурін чекають на дитину: Надя натякнула на вагітність і почала приховувати живіт під одягом

Відома співачка Надя Дорофєєва була одружена з Володимиром Дантесом 7 років. Публіка весь цей час чекала від подружжя новин про поповнення, але цього так і не сталося.

Зіркове подружжя Володимир Дантес та Надя Дорофєєва були разом близько 10 років, з яких 7 років у шлюбі. Вони збудували гарний заміський будинок, у якому виділили дитячу кімнату, а в інтерв’ю вони не раз говорили, що планують спільних дітей. Однак після 10 років разом діти так і не з’явилися. І хоча зіркове подружжя запевняло, що просто поки що не готове до поповнення, шанувальники почали підозрювати, що у Наді та Вови можуть бути проблеми із зачаттям.

Дантес зустрівся з Кацуріною в Ізраїлі
Дорофєєва натякнула на вагітність і почала приховувати живіт під об’ємним одягом

У березні поточного року Дорофєєва та Дантес оголосили про своє розлучення, що стало справжнім шоком для їхніх шанувальників, адже подружжя до останнього показувало сімейну ідилію в Мережі. Цього ж дня про розлучення повідомили близькі друзі Наді та Вови – родина Кацуріних. Тоді шанувальники і запідозрили, що сім’ї, які близько дружили, грубо кажучи обмінялися дружинами і, схоже, мали рацію. За кілька місяців Дорофєєва оголосила про стосунки з ресторатором Михайлом Кацуріним, який, до речі, є батьком двох дітей, молодшому з яких лише виповнився рік.

Даша Кацуріна похвалилася фігурою у білому платті поруч із Дантесом
Дорофєєва та Дантес та родина Кацуріних

Зараз Дорофєєва та Кацурін рідко публікують спільні фото та романтичні відео. Це й не дивно, адже на них упав шквал критики. На Надю за те, що зрадила Дантесу і повела чоловіка з сім’ї, а на Михайла – за те, що кинув дружину з двома маленькими дітьми заради Дорофєєвої.

Зараз у Мережі підозрюють, що Дорофєєва може бути вагітною від Кацуріна. Публіка зауважила, що співачка з ідеальною фігурою та плоским животом почала одягатися лише у вільний одяг на пару розмірів більше.

Ось як зараз одягається Надя Дорофєєва:

Дорофєєва натякнула на вагітність і почала приховувати живіт під об’ємним одягом

Шанувальники підозрюють, що за вільним одягом співачка намагається приховати живіт, що округлився. Хто знає, може зовсім скоро Михайло Кацурін стане батьком утретє.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.