Як виглядала мама Руслани Писанки, яка пішла з життя слідом за нею: померла на руках у зятя

Смерть Руслани Писанки нікого не залишила байдужим. Виявилося, що незадовго до цього померла і її мама. Жінок скосила важка недуга, можливо спадкова.

У це важко повірити, але найяскравіша зірка українського шоу-бізнесу Руслана Писанка нині покійна і ніколи більше не з’явиться на екранах. 56-річна актриса та телеведуча померла у липні 2022 року через кілька місяців після смерті своєї мами. Її життя забрала онкологія, як і життя знаменитості, а багато років тому вона поховала і рідного брата, який помер від раку. Все говорить про те, що онкологія була у родині Писанки спадковою.

Про свій діагноз Руслана Писанка не розповідала, хоча поставили їй його вже на запущеній стадії, коли прогнози були вкрай невтішними. Хворобу виявили після того, як незадовго до повномасштабної війни в Україні актриса знепритомніла на сцені театру та зламала ногу. Руслана не хотіла, щоб її жаліли, допомагала чим могла рідній країні в цей нелегкий час і трималася на позитиві до останнього.

Який вигляд має чоловік-вдівець Руслани Писанки, який поховав її маму
Який вигляд має чоловік-вдівець Руслани Писанки, який поховав її маму

Вже після її смерті чоловік зірки Ігор Ісаков розсекретив причину, якою виявився рак. Він кількома місяцями раніше поховав свекруху, маму Руслани Писанки.

Як виглядала мама Руслани Писанки

За словами близького оточення покійної актриси, у мами була остання стадія онкозахворювання. За нею доглядав зять, він займався похороном, оскільки Руслана Писанка в цей час перебувала на лікуванні в Німеччині, куди виїхала відразу після російського вторгнення.

Ігор колов сильні знеболювальні. Був вже дуже тяжкий стан. У квартирі на Виноградарі мати померла на руках Ігоря

, – розповів Микола Канішевський, друг Руслани.

Як виглядала мама Руслани Писанки, яка пішла з життя слідом за нею
Як виглядала мама Руслани Писанки, яка пішла з життя слідом за нею

Писанка проводила маму в останню путь по Вайберу, ділилася близька подруга покійної зірки Ольга Сумська. Навіть вона не знала про проблеми зі здоров’ям Руслани. Після цього її чоловік повернувся до неї до Німеччини і був поруч із нею до її останнього подиху.

Схожі статті

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.