Як виглядає перша дружина Євгена Огіра, яка була до Тіни Кароль і хто кого покинув: таємниця розкрита

Музичний продюсер Євген Огір до шлюбу зі співачкою Тіною Кароль мав інші серйозні стосунки. У Мережі показали, як виглядає його перша дружина.

Тіна Кароль – співачка з непростою долею та навіки розбитим серцем. 2008 року Тіна вийшла заміж за свого продюсера Євгена Огіра, з яким повінчалася і народила сина. Шанувальники були щасливі за артистку, як і вона сама, адже вона мала все. Визнання таланту, велике кохання, прекрасний син. Чорна смуга у житті Кароль настала після того, як її чоловікові поставили діагноз рак. Вони лікувалися і в Україні, і за кордоном, але хвороба виявилася сильнішою. 2013 року Євген Огір помер, а Тіна Кароль стала вдовою.

Як виглядає чоловік та син Тіни Кароль
Як виглядає перша дружина Євгена Огіра, яка була до Тіни Кароль

Пізніше Тіна випустила документальний фільм “Сила кохання та голосу”, в якому зізналася, що в останні дні життя Євген її не впізнавав і називав іншим ім’ям. Виявилось, що так звали його першу дружину.

Як виглядає перша дружина чоловіка Тіни Кароль Євгена Огіра

До знайомства з Тіною Євген Огір одружився з режисером Дариною. Їх пов’язувала робота, але у випадку з Кароль конфліктів це не викликало, а в першому шлюбі кар’єра стала каменем спотикання для подружжя. Вони обоє були кар’єристами, але Євген крім цього мріяв про справжню сім’ю з дітьми, тоді як Дарина до такого не була готова.

Як виглядає перша дружина Євгена Огіра, яка була до Тіни Кароль
Як виглядає перша дружина Євгена Огіра, яка була до Тіни Кароль

За словами Тіни Кароль, навіть їй не відомо, що покійний чоловік хотів сказати колишній дружині на порозі смерті, але вона припускала, що він просто хотів вибачитися і піти прощеним.

Нагадаємо, єдиний син Тіни Кароль та Євгена Огіра давно не живе в Україні. Співачка віддала дитину на навчання в школу у Великобританії, де за ним дивиться інша сім’я, але зірка часто бачиться зі спадкоємцем і дуже пишається його успіхами. Веніаміну вже 13 років і він росте копією свого батька.

Популярне

Схожі статті

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.