Потап і Настя чекають на дитину: щаслива Каменських вперше показала вагітний живіт – народить чоловіку доньку

Популярна українська співачка Настя Каменських нещодавно повернулася до України вперше за п'ять місяців війни і одразу опинилась у центрі обговорень. Фанати впевнені, що Потап і Настя чекають на дитину.

Про вагітність Насті Каменських говорять уже давно. Здається, щойно вона вийшла заміж за Потапа, її фото опинилися під пильною увагою мільйонів шанувальників, які постійно знаходили натяки на майбутнє поповнення у зірковій родині. Іншою резонансною темою останніх днів стало повернення Насті до України. Причина в тому, що за кілька днів до повномасштабного російського вторгнення вона разом з Потапом поїхала до Іспанії відпочивати. Коли почалася війна, зіркове подружжя вирішило відразу не повертатися додому, але за кордоном вони робили багато на підтримку рідної країни.

Нещодавно Настя Каменських таки повернулася додому і вже з’явилася на телебаченні. Співачка прийшла в гості до свого кума Юрія Горбунова у програму “Сніданок з 1+1”. В ефірі артистка розповіла, що першою людиною, з якою побачилася на Батьківщині, була її мама Лідія Петрівна, лише потім вона поїхала до їхнього заміського будинку, де все ще було прикрашено по новорічному.

Потап и Настя ждут ребенка
Потап і Настя чекають на дитину

Як активна юзерка Мережі, у профілі Інстаграм Каменських виклала кілька фото з походу на “плюси”. На першому Настя позує в обіймах з Горбуновим, а на другому вона разом із ведучими програми Русланом Сенічкіним, Людмилою Барбір та кумом тримає український прапор.

Уважні користувачі Мережі помітили, що синьо-жовте полотно видає вагітний живіт Каменських, про що активно пишуть у коментарях. Також не забули підписники вколоти Потапа за те, що не приїхав із дружиною додому:

  • “За прапором видно животик”
  • “Настя вагітна, приїхала в Україну… Тим часом Потап ні ногою на рідну землю…”
  • “Кожна нормальна жінка мріє стати мамою. Бажаю Насті здоров’я та терпіння, і не читати нісенітниці-коменти про її вагітність. Бажаю їй діток з Потапом та з Божою допомогою, і не одного!”.
Потап і Настя чекають на дитину
Потап і Настя чекають на дитину
Потап і Настя чекають на дитину
Потап і Настя чекають на дитину

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.