У джинсах та патріотичних кедах: перша леді Олена Зеленська відвідала Львів у стильному молодіжному образі

Перша леді України Олена Зеленська здійснила робочу поїздку до Львова, де на власні очі побачила, як місцеві школи готуються до нового навчального року.

Олена Зеленська після отримання звання першої леді України розпочала активну політичну діяльність. Вона обрала для себе чотири основні напрямки діяльності: культурну дипломатію, реформування системи харчування у школах, безбар’єрний простір та рівні можливості для всіх українців

Після початку повномасштабної війни в Україні дружина Президента регулярно спілкується із представниками держав, які підтримую нашу країну. Також Зеленська дає інтерв’ю іноземним журналістам і розповідає правду про злочинні дії Росії. А нещодавно перша леді України була удостоєна виступити на американському Конгресі. Тоді Зеленська попросила для України більше озброєння. Варто зазначити, що Олена – перша в історії дружина Президента, яка виступала на конгресі.

4 стильні зачіски Олени Зеленської, які підкреслили красу своєї власниці
Перша леді Олена Зеленська відвідала Львів із робочим візитом

Нещодавно перша леді України відвідала із робочим візитом Львів. Там вона взяла участь у відправленні хворих на онкологію українських дітей на лікування до однієї з престижних клінік Італії.

Перша леді Олена Зеленська відвідала Львів із робочим візитом

Також Олена Зеленська відвідала центри допомоги переселенцям та центр допомоги військовим та їхнім родинам. Дружина Президента ознайомилася із роботою цих установ.

Перша леді Олена Зеленська відвідала Львів із робочим візитом

Побувала перша леді та в одній із місцевих шкіл. Зеленська перевірила, як освітня установа готується до нового навчального року в умовах воєнного стану. Дружина Президента подивилася, як обладнали бомбосховища і чи можна там проводити уроки.

Перша леді Олена Зеленська відвідала Львів із робочим візитом
Перша леді Олена Зеленська відвідала Львів із робочим візитом

Варто зазначити, що для робочого візиту Олена Зеленська обрала зручний та повсякденний образ без зайвого пафосу. Перша леді одягла джинси, білу футболку, піджак та кеди із синьо-жовтими вставками. Її образ доповнили зачіска з об’ємними кучерями легкий, повсякденний макіяж.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.