Вагітна Осадча показала як іде до пологової зали: Горбунов ось-ось стане татом ще одного малюка (ФОТО)

Популярна українська телеведуча Катя Осадча показала вагітне фото та свій шлях до пологової зали. У сім'ї зірки і Юрія Горбунова сталася велика радість.

Рівно рік тому, 19 серпня 2021 року Катя Осадча народила Юрію Горбунову другого сина. Щасливе подружжя назвало хлопчика Данилом, у їхньому шлюбі це вже друга дитина. На честь першого дня народження спадкоємця телеведуча вирішила поділитися з підписниками в Мережі зворушливими моментами, які переживала рік тому.

На своїй сторінці в Інстаграмі Катерина Осадча виклала архівне вагітне фото, на якому позує у лікарняному халаті, а її чоловік Юрій Горбунов у піжамі стоїть поряд та притримує дружину за живіт. Вони виглядають дуже щасливими і в передчутті появи на світ малюка.

Рік тому у цю хвилину. Дорогою до родзали

, – написала телеведуча.

Вагітна Осадча показала як іде до родзали

Тієї вагітності шанувальники зіркового подружжя були впевнені, що у них народиться дівчинка, але на світ з’явився хлопчик. Юрій сказав дружині — назвемо, як ти вирішиш, тож сина назвала Катерина.

Також у своїх Інстаграм-історіях Осадча поділилася мудрістю від акушерки – чому діти народжуються вночі? Коли робляться, тоді й народжуються.

Катя Осадча та Юрій Горбунов із сином у Туреччині
Вагітна Осадча показала як іде до пологової зали

Нагадаємо, Юрій Горбунов та Катя Осадча одружилися у 2017 році і незабаром стали батьками сина Івана. Для шоумена це первісток, а ведуча програми “Світське життя” вперше стала мамою у першому шлюбі з іншим чоловіком. Її старший син Ілля зараз перебуває в Америці, куди рік тому вступив на навчання. Іван поріднив Осадчу та Горбунова з ще однією зірковою парою — Потапом та Настею Каменських. Олексій Потапенко хрестив їх спадкоємця, тож вони офіційно куми і навіть сусіди, їхні будинки в елітному котеджному селищі під Києвом розташовані по сусідству.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.