Скільки років насправді разом Таюне і Олег Винник: артисти показали архівне фото до кар’єри на сцені

Головний вовк країни Олег Винник наполегливо вдає, що з бек-вокалісткою Таюне його не пов'язує нічого крім роботи, але їй давно приписали статус дружини артиста.

Олег Винник за роки кар’єри на українській сцені встиг завоювати кохання неймовірної кількості українських жінок, які б мріяли стати дружиною улюбленого артиста. При цьому у них не викликає ревнощів його бек-вокалістка Таюне, яка завжди і всюди супроводжує Олега. Ходять чутки про їхні більш ніж робочі стосунки. Неофіційно Таюне навіть називають дружиною Винника, а його вірні вовчиці мріють, щоб пара нарешті розсекретила своє кохання.

На запитання про те, скільки років насправді разом Таюне та Олег Винник, відповідає серія архівних фото з випускного альбому співака з училища культури. Він навчався у місті Канів і там же познайомився із Таїсією Сваткою. Мережею розгулюють кадри, на яких Таюне та Винник ще молоді позують разом із однокурсниками, причому Таїсія сидить у Олега на руках.

Архівні фото з юності Винника та Таюні
Архівні фото з юності Винника та Таюне
Архівні фото з юності Винника та Таюні
Архівні фото з юності Винника та Таюне

Також журналістам вдалося поговорити із земляками Винника, які розповіли, що молодим він закотив розкішне весілля на всю округу з Таюне. Молоді були щасливими і не приховували цього від оточуючих, а вже незабаром Олег перебрався на заробітки до Європи. Згодом Тая теж до нього приїхала, і в них народився син Юліан.

Збудувавши кар’єру в Німеччині, Олег Винник прийняв рішення повернутися на батьківщину та підкорити українських слухачів разом із дружиною, але офіційно вона вважається його бек-вокалісткою усі ці роки. Вірні вовчиці при цьому шансів одружитися з Винником практично і фактично не мають.

Олег Винник
Скільки років насправді разом Таюне та Олег Винник

Нагадаємо, під час війни Олег Вінник та Таюне перебувають за кордоном. Як стверджує офіційний представник артиста, він перебуває у Німеччині на лікуванні після ускладнень від перенесеного раніше ковіду.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.