“Катерина”: одягнув ім’я дружини під час важливого бою – що відомо про дружину та дітей Олександра Усика

Відомий у всьому світі український боксер Олександр Усик не тільки побудував карколомну кар'єру в спорті, але ще й здобув щастя в особистому житті.

Ім’я Олександра Усика зараз як ніколи на слуху, адже лише днями пройшов бій-реванш із Ентоні Джошуа. Вперше їхній поєдинок відбувся у вересні 2021 року. Тоді Усик переміг за одностайним рішенням суддів і став новим чемпіоном світу з боксу у важкій вазі. Умови контракту свідчили, що Джошуа мав можливість реваншу, призначеного на кінець квітня 2022 року.

Через повномасштабне російське вторгнення на територію України Олександр поповнив ряди тероборони, через це питання з реваншем висіло у повітрі. Незабаром спортсмен ухвалив рішення розпочати підготовку до бою, поїхав для цього за кордон і нарешті 20 серпня 2022 року відбувся той самий довгоочікуваний поєдинок. Він був дуже напруженим і нервовим, але, незважаючи ні на що, Усик знову відсвяткував перемогу, яку присвятив Батьківщині.

Вусік переміг у бою-реванші з Джошуа
Усик переміг у бою-реванші з Джошуа

Уважні шанувальники Олександра Усика могли помітити, що на поясі шорт боксера було написано жіноче ім’я “Катерина”. Саме так звати його кохану дружину.

Як виглядають дружина та діти Олександра Усика

Боксер не приховує від публіки факти зі свого особистого життя. Зі своєю майбутньою дружиною Катериною Хмелевською Усик познайомився ще у школі, а одружилися вони у 2009 році. У шлюбі у пари народилося троє дітей – донька Ліза, сини Кирило та Михайло. Усі вони так чи інакше беруть приклад із тата і займаються спортом. Єлизавета ходить на танці, старший син грає у футбол, а молодший у теніс.

Як виглядають дружина та діти Олександра Усика
Як виглядають дружина та діти Олександра Усика

Зазначимо, дружина Усика росіянка, але після подій 2014 року повністю підтримала патріотичну позицію чоловіка. Під час повномасштабного російського вторгнення будинок подружжя у Ворзелі захопили окупанти.

Як виглядає дружина Олександра Усика
Як виглядає дружина Олександра Усика

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.