Тіна Кароль показала, як вона змінилася за 6 місяців війни – глибокі зморшки та нездорова худорлявість (ФОТО)

Війна ніколи не дає нічого доброго. За майже 6 місяців війни кожен українець постарів років на 10 і не лише у ментальному плані, а й зовні.

Постійний стрес, тривога та страх погано відбивається на зовнішності. Через війну, яку розв’язала росія на території України, багато жінок різко постаріли. Знаменитості не є винятком.

Відома співачка Тіна Кароль, яка тричі визнавалася найкрасивішою жінкою України за версією журналу “VIVA!”, як і багато хто змінився за останні 6 місяців. Війна застала артистку у жіночому монастирі. Раніше Тіна не зізнавалася, що час від часу вона відвідує монастир і може там навіть на кілька днів залишитися, щоб помолитись і побути зі своїми думками на самоті. Проте 24 лютого співачка опублікувала сльозливе відео у своєму Інстаграм-блозі, де повідомила шанувальникам, що має намір кілька днів провести у храмі та молитиметься за Україну.

Через деякий час Кароль виїхала з України до Польщі. Там артистка збирала мітинги на підтримку України, а пізніше вона почала їздити різними країнами Європи та Азії з благодійними концертами, а зібрані гроші передавала на потреби Батьківщини.

За останні 6 місяців Тіна Кароль практично не публікувала нові фото та відео у своєму Інстаграм-блозі, але коли артистка знову почала активно вести свої соціальні мережі, шанувальники помітили, що співачка сильно схудла. Через худорлявість у неї навіть змінилося обличчя.

А нещодавно в одному з фан-акаунтів артистки з’явилися свіжі фото Тіни Кароль, на якому, окрім худорлявості, помітні глибокі зморшки навколо очей. Такі зміни у зовнішності артистки, ймовірно, пов’язані з сильним стресом і тривогою.

Тіна Кароль показала, як вона змінилася за 6 місяців війни – глибокі зморшки та нездорова худорлявість
Тіна Кароль показала, як вона змінилася за 6 місяців війни – глибокі зморшки та нездорова худорлявість

До речі, не тільки Тіна Кароль змінилася під час війни. Відома співачка Настя Каменських теж змінилася до невпізнання через стрес. Але якщо Тіна сильно схудла, то Настя навпаки набрала багато зайвої ваги. Каменських раніше зізнавалася, що через стрес вона часто переїдає і тому набирає вагу.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.