Кому з українських зірок не пасує коротка стрижка: Каменських, Кароль, Мазур та інші, хто обрізав волосся

Раніше коротку стрижку відносили більше до чоловічого стилю, але зараз волосся легко обрізають і жінки. Зірки шоу-бізнесу також в цьому сенсі не виняток.

За стилем українських зірок шоу-бізнесу уважно спостерігають безліч фанатів, модних експертів та стилістів. Вони завжди на виду і вже звикли до такої уваги. Але не лише одні компліменти отримують знаменитості, їх також нерідко й критикують. Особливо через зміни в іміджі. У певний період кар’єри у красунь з підбірки була коротка стрижка, але не всім вона подобалася.

Настя Каменських зробила стрижку піксі та пофарбувалась у блонд

Настю Каменських звикли бачити із чорними кучерями. Це її особливість у зовнішності. Якось для одного з кліпів співачка кардинально змінила імідж – зробила стрижку піксі та пофарбувалась у попелястий блонд. Виявилося пізніше, що це була перука, але користувачі Мережі миттєво розкритикували артистку, зазначивши, що ця зачіска додала їй зайвого десятка років.

Кому з українських зірок не йде коротка стрижка
Кому з українських зірок не пасує коротка стрижка

Тіна Кароль обрізала волосся

Зараз Тіна Кароль – приклад жіночності та елегантності, а в молоді роки своєї кар’єри співачка вирізнялася зухвалішим стилем. Думка фанатів розділилася – одні вважають, що Тіні пасує будь-яка стрижка, іншим так не здається.

Тіна Кароль з різними стрижками
Тіна Кароль з різними стрижками

Алла Мазур залишилася без волосся після раку

Відома українська журналістка та телеведуча Алла Мазур перенесла рак, який змусив її кардинально змінити звичний образ, зняти перуку та перестати соромитися своєї нової зовнішності. Стрижка Алли Мазур також сподобалася не всім, але більшість фанатів підтримали телезірку, адже це для неї дуже особлива історія.

Кому з українських зірок не йде коротка стрижка
Кому з українських зірок не пасує коротка стрижка

Олена Кравець зробила стрижку боб-каре

Зірка студії 95 квартал Олена Кравець дедалі частіше експериментує із зачіскою. Довгі роки глядачі бачили її на сцені з каре по плечі, але зараз вона носить короткий боб-каре з чубчиком.

Олена Кравець зробила модну стрижку боб-каре
Олена Кравець зробила модну стрижку боб-каре

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.