Катя Осадча показала дорослого сина від першого шлюбу та розповіла, чим він зараз займається: “Ілля не воює”

Катя Осадча вперше за довгий час показала 19-річного сина Іллю від першого шлюбу. Хлопець схожий на свою зіркову маму, як дві краплі води.

Юрій Горбунов – не перший офіційний чоловік Каті Осадчої. До шлюбу з шоуменом Осадча була одружена з бізнесменом та народним депутатом Олегом Поліщуком. Коли вони одружилися, Каті було лише 18 років, а от Поліщук був на 15 років старшим. Вже через рік у них народився первісток Ілля, а ще через рік подружжя розлучилося.

Перший чоловік Каті Осадчої
Як виглядає перший чоловік Каті Осадчої

Катя Осадча не приховує, розлучилися вони з першим чоловіком через різницю у віці. За словами телеведучої, їй у 20 років хотілося веселитися, зустрічатися з друзями, розвивати кар’єру на телебаченні, а її 35-річному чоловікові хотілося тихе, затишне щастя вдома. Через різницю в інтересах Осадча та Поліщук розлучилися.

Нині старшому синові Каті Осадчій 19 років. Минулого року Ілля закінчив престижну київську школу і вступив до ще більш престижного навчального закладу в США — Університету Меріленда. Там син Осадчої здобуває освіту у сфері IT.

Ілля зовсім не публічна людина, на відміну від мами. Він навіть не веде соціальних мереж, проте іноді Катя Осадча показує свіжі знімки.

Так, сьогодні, 23 серпня, коли в Україні відзначають День Державного Прапора, Катя Осадча опублікувала у своєму Інстаграм-блозі фото із сином Іллею. На знімку Осадча позувала у блакитній футболці, а Ілля — у жовтій, що символізує кольори українського прапора.

У підписі до фото Катя зазначила, що цього року День Прапора особливий, адже тепер блакитно-жовтий колір у всьому світі символізує свободу та силу духу народу.

Щоб випередити незручні питання Осадча сама зізналася, що її син не воює.

Ілля не воює, вивчає IT та вже захищає країну на цьому фронті.

, – написала телеведуча.

Користувачі Мережі відразу почали коментувати фото Каті та сина. Багато хто відзначив, що Ілля дуже гарний хлопець і як дві краплі води схожий на маму. Однак були й ті, які обурилися тим фактом, що хлопець не пішов на фронт і висловив свою думку, що це нібито через те, що у нього “медійні та багаті батьки”.

Катя Осадча показала дорослого сина від першого шлюбу та розповіла, чим він зараз займається

Популярне

Схожі статті

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.