“Восьмий місяць”: вагітна Настя Каменських засвітила округлий живіт на фото – Потап стане батьком дівчинки

Відома співачка Настя Каменських нещодавно вперше приїхала в Україну після початку повномасштабної війни. Артистка дуже змінилася за останні 6 місяців.

Війна в Україні застала відому співачку Настю Каменських та її чоловіка Потапа, коли вони перебували на відпочинку в Іспанії. Зіркове подружжя ухвалило рішення одразу не повертатися в Україну, а приносить якусь користь Батьківщині, будучи за кордоном.

Потап та Настя активно займалися волонтерством та давали благодійні концерти. Так, Настя Каменських їздила країнами Європи з концертами та зібрала 75 мільйонів гривень на потреби ЗСУ та постраждалим у війні українцям.

Модна битва українок: Каменських
Вагітна Настя Каменських засвітила округлий живіт на фото

Нещодавно Каменських повернулася на Батьківщину і шанувальники помітили, що співачка помітно змінилася і погладшала. Багато хто припустив, що Настя і Потап скоро стануть батьками.

На останньому фото, яке Настя опублікувала у своєму інстаграм-блозі, користувачі Мережі також помітили живіт. На знімку Каменських позувала у полі, тримаючи перед собою прапор України. У підписі до фото артистка привітала українців із Днем Державного Прапора.

Шанувальники відразу почали коментувати фото і деякі зазначили, що з кожним новим фото у Каменських все більший живіт. Співачці не вдалося приховати форми за прапором, що округлилися.

На кожному новому фото живіт дедалі більше. Здається, вже 8-й місяць.

, – пишуть коментатори.

Вагітна Настя Каменських засвітила округлий живіт на фото

Нагадаємо, Потап та Настя Каменських зіграли весілля у травні 2019 року і лише в день весілля вони оголосили публіці про свої стосунки. Пізніше стало відомо, що насправді артисти були офіційно одружені кілька років до того, як вирішили зіграти весілля.

Потапу 41 рік, Насті – 35, зіркове подружжя в інтерв’ю неодноразово говорило, що мріє про дітей. Однак поки що батьками вони так і не стали. Каменських і Потап на питання про дітей відповідають, що обов’язково стануть батьками, коли “дасть Бог”. Можливо, дуже скоро мрія зіркового подружжя здійсниться і у них з’явиться довгоочікуваний малюк.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.