“Добрі пандочки”: Оля Сумська та Віталій Борисюк без макіяжу схожі на милих звірят (ФОТО)

Популярна українська актриса кіно та театру Ольга Сумська та її чоловік Віталій Борисюк виклали нове фото у Мережі, яке не залишилося поза увагою шанувальників.

22 серпня 2022 року Ольга Сумська відсвяткувала свій 56 день народження. У це практично неможливо повірити, тому що зірка виглядає чудово і в такому віці може похвалитися відсутністю мімічних зморшок.

Легендарна артистка отримала безліч привітань від знаменитих друзів, колег та фанатів:

  • “Многая літа, красуне! Перемоги всім нам!”, – написав Юрій Горбунов.
  • “Дорога Олечко! Сердечно вітаю! Так тримати, красуня і талант! Перемоги та мирного неба! Обіймаю”, – написала Катерина Бужинська.
  • “Наша краса та щира душа! Люблю, обіймаю. З днем народження, Олюся”, – привітала Надія Матвєєва.
  • “Олечко, вітаю, дорога! Будь нам здорова і миру всім! Обійняв”, – написав Дядя Жора.
  • “Олечка неймовірна! З днем народження! Дякую, що ти у нас є! Будь щаслива! Під мирним небом”, – привітала Наталка Денисенко.

Також знамениту іменинницю привітали Ганна Сагайдачна, Андрій Джеджула, Олег Серафін, Андрій Бєдняков та багато інших зірок. Найголовніші вітання Сумська отримала від коханого чоловіка Віталія Борисюка.

У своєму Інстаграм-профілі актриса виклала кадри з коханим та великим букетом троянд. На цьому фото вони позували у домашніх образах, без сценічного гриму та макіяжу. Коментатори навіть у хорошому розумінні цього слова порівняли їх із пандами – усміхнені, з такими ж добрими та темними очима. Також можна побачити, що у Віталія кола під очима, як у панди.

Нагадаємо, Віталій Борисюк є другим чоловіком для Ольги Сумської. Він спочатку був її коханцем, коли вона була одружена з Євгеном Паперним, але придушити нові почуття не змогла і пішла до Борисюка від законного чоловіка.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.