14-річна донька Кошового з “Квартал 95” кардинально змінила зовнішність: з дівчинки перетворилася на жінку

14-річна дочка коміка Євгена Кошового Варвара вже відома у шоу-бізнесі персона. Дівчинка росте дуже талановитою і багатогранною особистістю і виглядає старшою за свої роки.

Варя Кошова сяє на телеекранах з раннього дитинства. Дівчинка знялася не в одному телешоу та навіть у фільмі. У віці 8 років дочка “лисого з Кварталу” з’явилася на гумористичному шоу “Розсміши коміка”, де їй вдалося виграти головний приз у розмірі 200 тисяч гривень.

Окрім акторського таланту Варя має гарні вокальні дані. Дівчинка двічі брала участь у програмі “Голос. Діти”, де їй вдалося дійти до фіналу. Також донька Кошового засвітилася у програмі “Ліга сміху” та отримала одну з головних ролей у серіалі “Батько рулить”.

Як виглядає дочка Євгена Кошового
Як виглядає дочка Євгена Кошового

Варвара Кошова у свої 14 років має чимало шанувальників. За життя дочки Кошового її шанувальники стежать у соціальних мережах.

Нещодавно Варя вразила публіку, кардинально змінивши свій імідж. Дівчина позбулася довгого волосся і зробила модне каре. Більше того, Варя Кошова пофарбувала волосся зі світлого в темно-каштанове.

14-річна донька Кошового з "Квартал 95" кардинально змінила зовнішність
14-річна донька Кошового з “Квартал 95” кардинально змінила зовнішність

Відео свого перетворення дівчина опублікувала в Інстаграм-сториз. У ролику Варя з’явилася не лише з новою зачіскою, а й з яскравим і навіть зухвалим макіяжем.

Варто зазначити, що з новим іміджем дочка Кошового стала виглядати набагато старшою за свій реальний вік. Більше того, Варя має модельний зріст та яскраву зовнішність. Ймовірно, у майбутньому на дівчину чекає успішна кар’єра в шоу-бізнесі.

Нагадаємо, нещодавно Варя Кошова в інтерв’ю зізналася, що вона мріє покинути школу. Справа в тому, що дівчинку недолюблюють однокласники і часто її ображають. За словами Варі, це все через те, що вона неодноразово знімалася у різних телешоу. Більше того, дівчина зізналася, що її ображають ще через батька. Однокласники Варі називають її батька клоуном та висміюють дівчину. Саме через булінг у школі Варя не хоче вчитися і мріє взагалі покинути школу.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.