Мішина кинула переможця Холостячки Еллерта та вийшла на червону доріжку з новим чоловіком: молодий та красивий

Популярна українська актриса та екс-холостячка Ксенія Мішина після розставання з Еллертом не залишилася без чоловічої уваги, як показав її новий пост в Інстаграмі.

Ксенія Мішина стала першою Холостячкою країни, відкривши нову епоху романтичних реаліті-шоу на українському телебаченні. Актриса прийняла рішення відкрити своє серце для нових почуттів та мільйонів телеглядачів, які із захопленням спостерігали за тим, як вона будує стосунки з учасниками шоу.

Їй вдалося зустріти на проекті кохання в особі автора студії “Квартал 95” Олександра Еллерта. За розвитком відносин цієї пари спостерігали безліч фанатів, які чекали, коли вони зіграють весілля. Але чекати не довелося, бо через рік разом Мішина пішла від Еллерта. Пізніше вони знову сходилися і розходилися, але нещодавно актриса остаточно поставила крапку і попросила своїх шанувальників не асоціювати її з ім’ям колишнього.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Мішина покинула переможця Холостячки Еллерта і вийшла на червону доріжку з новим чоловіком

Що саме трапилося між парою, залишається тільки здогадуватися. Відомо, що зараз Еллерт перебуває в США, незважаючи на війну в Україні, а Мішина виклала в Інстаграмі нові фото з червоною доріжкою, на якій з’явилася у розкішному образі та з чоловіком за руку. Цим чоловіком став її син Платон.

Ксенія позувала у стильній чорній сукні з відкритими плечима та рукавами-ліхтариками, у класичних човниках, з високим хвостом та природним макіяжем. Свій образ зірка доповнила мініатюрною сумочкою та стрічкою у кольорах українського прапора. Платона Мішина одягла у класичний чорний костюм із білою футболкою та в кросівки. Вони разом виглядали неймовірно стильно та органічно.

День Незалежності України! Моєї країни, яка мене народила, виростила та здійснила багато моїх мрій. І де б я не була я завжди пишаюся тим, що я українка. Дякую тобі, моя країно, за всі мої успіхи, перемоги, червоні доріжки та людей, які стоять за тебе стіною! Разом ми завжди найкращі

, – написала Мішина.

Схожі статті

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.