Колишню дружину Узелкова вітають із поповненням: Марина Боржемська показала зворушливі кадри з немовлям

Відома українська фітнес-тренер та тренер проекту "Зважені і щасливі" Марина Боржемська, яка кілька років тому розлучилася з відомим боксером В'ячеславом Узелковим, приймає вітання з поповненням.

Марина Боржемська стала відомою публіці, коли у 2016 році вона разом зі своїм чоловіком-боксером В’ячеславом Узелковим стала тренером у проекті “Зважені і щасливі”. Публіка відразу полюбила тендітну дівчину, яка проявила характер та витривалість на проекті. Після “Зважених та щасливих” Марину почали запрошувати і до інших телепроектів, і в неї з’явилися тисячі шанувальників по всій Україні.

Марина Боржемська фітнес-тренер та спеціаліст з харчування
Колишню дружину Узелкова вітають із поповненням

Зараз Марина Боржемська активно веде свій Інстаграм-блог, де ділиться зі своїми підписниками секретами схуднення, розповідає про правильне харчування та показує різні комплекси вправ для покращення фізичної форми. Також колишня дружина Узелкова у своєму Інстаграм-блозі іноді показує кадри з особистого життя.

Так, нещодавно Марина опублікувала кілька зворушливих фото, після яких її почали вітати із поповненням. На знімку Марина позувала у ресторані. Вона сиділа за столом, а на руках у неї було немовля, яке вона годувала з пляшечки.

Життя переможе

, – підписала фото Марина.

Користувачі Мережі одразу почали коментувати знімок. Деякі шанувальники були здивовані і запитали у Боржемської, чи це дитина. Марина відповіла, що малюк – первісток її молодшої сестри.

Колишню дружину Узелкова вітають із поповненням

Також коментатори наголосили, що колишній дружині Узєлкова йде материнство:

  • “Як же це гарно, ніжно. Ви з янголятком неймовірні. Вам дуже личить”;
  • “Марина, це ваша третя дитина?”;
  • “Як вам йде бути мамою!”;
  • “Мариночка, Ви дуже милі, ніжні та красиві.”

Нагадаємо, В’ячеслав Узелков та Марина Боржемська розлучилися у 2018 році після 22 років шлюбу. Вони мають двох спільних дітей. Марина зізнається, що саме вона стала ініціатором розлучення. Жінка не почала розповідати подробиці життя з боксером, але зізналася, що були моменти, коли вона боялася свого чоловіка.

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.