Молодий, але лисий: вагітну Настю Каменських у мережі застали під час обіймів з коханим чоловіком

Популярна українська співачка Настя Каменських була помічена в обіймах із молодим чоловіком, на голові якого немає жодної волосинки. Фото викликало шквал обговорень у Мережі.

Настя Каменських є однією із найбільш обговорюваних зірок українського шоу-бізнесу. Багато років вона співала у дуеті Потап та Настя, а шанувальники постійно обговорювали їхні стосунки. Публіка була певна, що між ними є іскра. Потап за часів існування дуету був одружений з продюсером Іриною Горовою, з якою виховував сина Андрія. Ходили чутки, що Настя може стати розлучницею цієї зіркової пари.

У 2019 році як грім з неба на фанатів впала несподівана новина про те, що Потап та Настя справді разом і навіть одружуються. Їхнє весілля можна назвати весіллям року. На урочистості були присутні усі популярні артисти українського шоу-бізнесу. Навіть колишня дружина Олексія Потапенка Ірина Горова пораділа за молодят. Вже незабаром після одруження поповзли домисли про те, що Каменська вагітна.

Потап розповів, як повідомив колишній дружині про роман з Каменських
Вагітна Настя Каменських була помічена в обіймах чоловіка без шевелюри

Ось третій рік вже користувачі Мережі знаходять на будь-яких фото співачки натяки на живіт, що округлився. Варто зазначити, що Настя за своєю комплекцією схильна до повноти, але фанів це не зупиняє.

Зараз у фан-акаунтах Каменських обговорюється фото, на якому вона здається вагітною та обіймається з молодим, але лисим чоловіком. Цим чоловіком є ніхто інший, як Потап, її коханий. Через поясну сумку Насті складається враження, що у неї вагітний животик.

Вагітна Настя Каменських була помічена в обіймах чоловіка без шевелюри
Вагітна Настя Каменських була помічена в обіймах чоловіка без шевелюри

Це фото архівне, зараз Потап та Настя у розлуці. Перед початком повномасштабного російського вторгнення на територію України пара виїхала до Іспанії та вирішила не повертатися, коли війна почалася. Але нещодавно Настя Каменських уперше за півроку приїхала до Києва, а її чоловік Олексій Потапенко їй компанії не склав і залишився за кордоном.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.