Вагітний загін: Могилевська, Кароль, Каменських та інші зірки, яких підозрюють у вагітності (ФОТО)

У ЗМІ часто з'являється інформація про те, що чергова зірка може бути вагітною. Досить зірковій красуні одягнути не найвдаліше вбрання або зробити невдале фото, як журналісти відразу починають шукати батька ймовірної дитини серед залицяльників знаменитості.

Кого з українських зірок зараз підозрюють у вагітності, дивіться у нашій добірці.

Настя Каменських

Настя Каменських вийшла заміж за свого колегу по сцені Потапа у травні 2019 року. Шанувальники відразу почали стежити за зірковим сімейством в очікуванні новин про швидке поповнення. Оскільки Каменських має пишні форми, її часто підозрювали у вагітності, проте інформація не підтверджувалася.

Все змінилося влітку цього року, коли Каменська вперше за 6 місяців війни повернулася до України з Іспанії. Будучи за кордоном, артистка практично не публікувала знімків, тому свіжі фото Каменських, які нещодавно з’явилися в Мережі, приголомшили її шанувальників. Справа в тому, що Каменських, яка любить одяг, що облягає, тепер з’являється на публіці тільки у вільному одязі. Більше того, важко не помітити, що форми співачки дуже змінилися. Тут є два варіанти: або Каменських сильно набрала вагу, або вона перебуває в положенні.

Зірки, яких підозрюють у вагітності
Зірки, яких підозрюють у вагітності: Настя Каменських

Тіна Кароль

Тіна Кароль є мамою 13-річного хлопчика, але знаменитість не приховує, що мріє стати мамою ще дівчинки. Наразі артистка не має другої половинки, але раніше в інтерв’ю вона зізнавалася, що розглядає і не класичні методи для того, щоби стати мамою. Мабуть, співачка мала на увазі або усиновлення, або штучне запліднення. Після таких одкровень Кароль її шанувальники почали ретельно стежити, чи не змінюється її фігура.

Нещодавно Тіна Кароль спровокувала чутки про вагітність, коли вийшла на сцену в незвичайній сукні з додатковою накладкою у вигляді округлої квітки-сонця. Ця прикраса округлила живіт співачки і в деяких ракурсах справді здавалося, що співачка вагітна.

Зірки, яких підозрюють у вагітності
Зірки, яких підозрюють у вагітності: Тіна Кароль

Наталія Могилевська

Наталії Могилевській 47 років. Співачка незаміжня і дітей у неї немає. Проте нещодавно Могилевська зізналася, що зустріла своє кохання. Вони познайомилися після початку повномасштабної війни в Україні та разом займалися волонтерством та допомогою постраждалим у війні людям.

Нещодавно в Мережі почали активно обговорювати те, що Могилевська може бути вагітною. Артистка опублікувала відео, де вона знаходиться за лаштунками та готується вийти на сцену. Наталя була одягнена у вільну сукню та піджак. Шанувальники Могилевської засипали її коментарями з вітаннями з вагітністю. Фоловери розглянули вагітний живіт артистки під вільною сукнею.

Надя Дорофєєва

У березні цього року одна з найвідоміших сімей українського шоу-бізнесу Дорофєєва та Дантес оголосили про розлучення після 7 років шлюбу. Як виявилося, Надя пішла від чоловіка до друга їхньої родини Михайла Кацуріна. Шанувальники почали підозрювати, що співачка може бути вагітною від свого нового коханого, адже останнім часом володарка ідеальної фігури Дорофєєва виходить у Світ лише в об’ємному одязі на кілька розмірів більше.

Зірки, яких підозрюють у вагітності: Надя Дорофєєва

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.