Як у шкільні роки виглядали Марічка Падалко, Лідія Таран, Людмила Барбір та інші зірки телебачення (Фото)

Незабаром розпочнеться новий навчальний рік і все ближче наближається перше вересня — день знань. З цього приводу ми вирішили показати, як у шкільні роки виглядали найпопулярніші телеведучі: Марічка Падалко, Лідія Таран, Людмила Барбір та інші.

Для багатьох шкільний час — це найщасливіші та найбезтурботніші роки в їхньому житті. У кожного, хто вже давним-давно закінчив школу, зберігаються з тих часів знімки, які щоразу переносять спогадами в дитинство. Своїми шкільними знімками вирішили поділитись із шанувальниками відомі телеведучі “ТСН”. Якими були Таран, Падалко, Барбір та інші, дивіться у нашій фотопідбірці.

Марічка Падалко

Марічка Падалко – корінна киянка. Навчалася майбутня зірка у школі № 57. Телеведуча зізнається, що шкільні роки вона вважає найкращими у своєму житті. Вже з дитинства батьки Падалко готували її до вступу на англійську філологію. Тому Марічка навчалася у школі з поглибленим вивченням мов, а з 9 класу з нею займався викладач із університету.

Як у шкільні роки виглядали зірки телебачення: Марічка Падалко
Як у шкільні роки виглядали зірки телебачення: Марічка Падалко

Лідія Таран

Лідія Таран теж народилася та виросла у Києві. Її батьки — журналісти, тож уже з ранніх років Лідія знала, ким швидше за все стане у майбутньому. Проте Лідія не була зразковою ученицею у школі. Дівчина часто втікала із занять і прогулювала школу. Незважаючи на це, Лідії вдалося закінчити школу з гарними оцінками.

Як у шкільні роки виглядали зірки телебачення: Лідія Таран
Як у шкільні роки виглядали зірки телебачення: Лідія Таран

Людмила Барбір

Ще одна зірка “плюсів” Людмила Барбір народилася у невеликому селі Чорногузи Вижницького району Чернівецької області. Незважаючи на те, що середню освіту дівчина здобувала не в престижній столичній школі, а у простому сільському навчальному закладі, Людмилі вдалося вступити до Київського національного університету театру, кіно та телебачення імені І. К. Карпенка-Карого.

Як у шкільні роки виглядали зірки телебачення: Людмила Барбір
Як у шкільні роки виглядали зірки телебачення: Людмила Барбір

Тимур Мірошниченко

Відомий український телеведучий та коментатор Тимур Мірошниченко народився та виріс у Києві. Середню освіту він здобув у гімназії “Троєщина”, яку закінчив із золотою медаллю. Вищу освіту Тимур здобув у Київському авіаційному університеті. Навчався Мірошниченко на факультеті психології.

Як у шкільні роки виглядали зірки телебачення: Тимур Мірошниченко
Як у шкільні роки виглядали зірки телебачення: Тимур Мірошниченко

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.