(Фото) Як виглядає 49-річний син Ніни Матвієнко, якого вона змушена утримувати і чому він став монахом

Відома українська співачка Ніна Матвієнко – багатодітна мати. І якщо про свою доньку Антоніна Ніна любить розповідати, то про свого сина Івана вона вважає за краще мовчати.

Українська співачка Ніна Матвієнко все життя прожила з одним чоловіком – художником Петром Гончаром. У шлюбі у них народилося троє дітей: погодки Іван та Андрій та дочка Антоніна.

Як виглядають чоловік та діти Ніни Матвієнко (ліворуч на право): дочка Тоня з онукою Уляною, син Андрій, чоловік Петро, син Іван

Тоня Матвієнко пішла стопами своєї мами і стала співачкою. Про доньку Ніни Матвієнко відомо багато, вона часто світиться на телеекранах і про неї любить говорити сама Ніна Митрофанівна. А ось про свого сина Івана артистка вважає за краще мовчати.

Відомо, що Іван Гончар понад 15 років тому став ченцем. Чоловік називає себе Януарієм. 12 років син Матвієнко служив у чоловічому монастирі поблизу Бахчисараю. Однак коли Крим став окупованою територією, Іван вирішив переїхати до міста Ніжин, де почав служити церкви Іоанна Богослова.

Нещодавно Іван дав інтерв’ю виданню Gorod.cn.ua ., де розповів, про своє повсякденне життя, про заробіток і про те, яку участь у його житті бере його зіркова родина.

Який вигляд має 49-річний син Ніни Матвієнко, якого вона змушена утримувати і чому він став ченцем
Який вигляд має 49-річний син Ніни Матвієнко, якого вона змушена утримувати і чому він став ченцем

Чоловік зізнається, що у Ніжині він винаймає квартиру ще з одним ченцем, але за житло платить його мама Ніна Матвієнко.

Іван займається писанням ікон і часом він розписує приміщення. Звичайно, на цьому чоловік багато не заробляє, але йому вистачає грошей на їжу та базові потреби.

Який вигляд має 49-річний син Ніни Матвієнко, якого вона змушена утримувати і чому він став ченцем
Який вигляд має 49-річний син Ніни Матвієнко, якого вона змушена утримувати і чому він став ченцем

За словами Івана церква, в якій він служить, мало не тримається лише за рахунок грошей, які жертвує Ніна Матвієнко на храм. Чоловік зізнається, що левова частина всіх пожертв йде саме від Ніни Митрофанівни. А ось його сестра Тоня пожертвувала церкві свою стареньку машину.

Ми мішки з цементом у ній возимо. У кожному монастирі потрібна машина

, – розповів Іван.

При цьому чоловік зізнався, що його батьки іноді приїжджають до нього, а його сестра з чоловіком ще жодного разу не відвідувала брата з того часу, як він переїхав до Ніжина.

Також чоловік розповів, що спонукало його стати ченцем. За словами Івана, не кожен може стати ченцем, але він відчув, що це його покликання. Син Матвієнко запевняє, що зовсім не шкодує, що не одружився і не завів сім’ю, а вибрав саме духовний шлях. Адже він почувається щасливою людиною.

Популярне

Схожі статті

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.