Як виглядала і чим займалася мама Андрія Данилка, яку він багато років приховував: все життя прожила у злиднях

Публіка звикла бачити Вєрку Сердючку зі своєю сценічною мамою, яку грає Ірина Білоконь. А ось справжню маму Андрія Данилка ніхто не знає.

Андрій Данилко, який у майбутньому став багатим та знаменитим, народився у місті Полтава у малозабезпеченій родині. Коли хлопчику було сім років, від онкологічної хвороби помер його батько. Матері Андрія Світлані довелося багато працювати та практично не бувати вдома, щоб хоч якось утримувати своїх двох дітей.

Як виглядала і чим займалася мати Андрія Данилка

Коли діти повиростали та пішли з батьківського будинку, Світлана переїхала до маленького села Клименки Полтавської області. Там вона завела господарство, мала свій город і маленький, старий будиночок.

Коли Андрій Данилко став популярним та фінансово забезпеченим, він пропонував матері переїхати ближче до Києва. Проте жінка навідріз відмовлялася, адже вона звикла до простого сільського життя і їй там було комфортно жити.

Односельці матері Андрія Данилка розповіли журналістам, що син приїжджав до матері, але дуже рідко. Сусіди з теплотою згадують Світлану, розповідають, що вона була гостинною та доброю.

Мама Андрія Данилка пішла із життя 2 роки тому у віці 83 роки. До речі, про те, що Данилко втратив маму, стало відомо лише через рік після її смерті. Чоловік приховав це від журналістів та своїх шанувальників.

Як виглядала і чим займалася мати Андрія Данилка, яку він багато років приховував
Як виглядала і чим займалася мати Андрія Данилка, яку він багато років приховував

До речі, на відміну від своєї мами, яка все життя прожила у бідності та маленькому будиночку, Андрій Данилко має розкішну квартиру у самому центрі столиці. Апартаменти знаменитості розташовані у будинку на Хрещатику, який є пам’яткою архітектури.

Нагадаємо, останніми роками в Мережі ходить багато чуток про хворобу Андрія Данилка. Продюсер артиста Юрій Нікітін в інтерв’ю розповів, що через постійний стрес та хронічну втому його організм дав збій. Данилко практично перестав спати і почав боротися з моторошною депресією, також у нього виник гормональний збій.

Сам артист не коментує своє самопочуття та ігнорує питання журналістів про здоров’я.

Популярне

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.