Як виглядає Олена Степаненко після пластики і скільки коштувала нова зовнішність

Після розлучення з колишнім чоловіком Євгеном Петросяном Олена Степаненко провела кардинальну роботу над собою. Шанувальники захоплюються "новою" Оленою і підраховують, скільки коштувало таке задоволення.

Олена Степаненко і Євген Петросян прожили в шлюбі 33 роки. Їх вважали зразком сімейного життя і прикладом для наслідування.

Але в 2018 році пара гумористів шокувала тисячі шанувальників — вони оголосили про розлучення. Менше, ніж через рік, 73-річний Петросян оголосив, що готується до нового шлюбу з 30-річної молодою обраницею.

Олена Степаненко вирішила помститися колишньому чоловікові найулюбленішим способом багатьох жінок — зробити все, щоб він шкодував.

Буквально за рік актриса схудла на 42 кілограми, змінила стиль і почала працювати в різних проектах — не тільки гумористичних, але і про стиль життя і моду.

Не обійшлося і без хірургічного втручання. Степаненко зробила ряд пластичних операцій, сума яких дійсно здивувала шанувальників. Але і результат був того вартий, як вважає багато-хто.

Елена Степаненко до и после преображения
Олена Степаненко до і після перетворення

Особистий хірург Степаненко зазначила, що після такого глобального схуднення, актрисі було необхідне хірургічне втручання. В іншому випадку вона мала б обвислу шкіру.

Гумористка зробила собі близько 6 дорогих процедур. Загальна вартість всіх операцій склала понад мільйон рублів.

Наприклад, ліпосакція зони підборіддя обходиться охочим від 100 тисяч, а ультразвукова підтяжка обличчя — 300 тисяч. Крім цього, Степаненко вдавалася до платізмопластики — підтяжка шкіри на шиї, блефаропластики — опрацювання зони повік — і ще до ряду інших процедур.

За словами фахівця, зараз Олені досить просто якісного і регулярного догляду за собою. Все, що вона могла, вона вже змінила.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.