Як виглядають усі три дружини телеведучого Андрія Доманського: проста одеситка, журналістка та режисер (ФОТО)

Популярний український телеведучий Андрій Доманський є одним із найбільш багатодітних батьків шоу-бізнесу. Як виглядають усі три дружини зірки, дивіться у нашому матеріалі.

Андрій Доманський став відомий українським телеглядачам ще у нульових, коли влаштувався на роботу на Новий канал у ранкове шоу “Підйом”. Також він був ведучим таких проектів, як “Інтуїція”, “Хто проти блондинок”, “Світлі голови”, “Фабрика зірок”. З 2010 року Доманський перейшов працювати на 1+1, ставши обличчям “Шоу на два мільйони”, “Побий ведучого”, “Мій зможе” і навіть “Голос країни”. З 2014 року Андрій перейшов на “Інтер”. Шлях телеведучого в кар’єрі тернистий, так само і в особистому житті він здобув щастя не відразу.

Як виглядають три дружини Андрія Доманського

У студентські роки Андрій Доманський одружився з однокурсницею Юлією. Молода сім’я влаштувалася в Одесі, незабаром у них народився син Василь та дочка Лада. Поступово більшість роботи шоумена перетекла до Києва і розриватися між двома містами було непросто. Саме відстань розлучила подружжя і в той момент у житті Доманського з’явилася Лідія Таран.

Як виглядають усі три дружини телеведучого Андрія Доманського
Як виглядають усі три дружини телеведучого Андрія Доманського

Після хазяйновитої та домашньої дружини у Лідії Андрій побачив ту жінку, якої йому не вистачало — незалежну кар’єристку зі спільними цілями та амбіціями. Між Доманським і Таран швидко почалися стосунки, вони почали жити разом, але після офіційного розлучення з першою дружиною телеведучий не поспішав одружитися знову.

Лідія Таран, Андрій Доманський та їхня донька
Як виглядають усі три дружини телеведучого Андрія Доманського

У зіркової пари народилася донька Василина, але цей факт не змінив ситуацію. У своїх інтерв’ю Доманський розповідав, що Лідія не хотіла входити до кола його сім’ї, не прагнула з’являтися у житті дітей від попереднього шлюбу. У результаті це відштовхнуло Андрія і він вирішив піти, коли вони вирушили у новорічну відпустку.

Відносини Доманського та Таран тривали з 2005 по 2010 роки, а вже у 2011 році Андрій одружився з іншою жінкою. Його нинішня дружина Марина була режисером Нового каналу. Спочатку вони потоваришували, підтримували один одного, адже водночас переживали важкий розрив, а згодом між ними виникла іскра, і ось вони вже родина.

Як виглядають усі три дружини телеведучого Андрія Доманського
Як виглядають усі три дружини телеведучого Андрія Доманського

У Андрія та Марини Доманських двоє спільних дітей, а ще телеведучий виховує сина дружини від минулих стосунків.

Схожі статті

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?