Вагітні Тіна Кароль, Катя Осадча, Ребрик та Камалія: як виглядали знамениті красуні незадовго до пологів

Тіна Кароль, Катя Осадча, Камалія, Лілія Ребрик та Ані Лорак – усіх цих знаменитих жінок поєднує материнство. Як виглядали зіркові красуні, коли носили під серцем дитину, дивіться далі у матеріалі.

Вагітність – це найтрепетніший і хвилюючий період у житті кожної жінки. Коли дівчина вагітна, ніхто не звертає увагу на зайву вагу чи недоліки фігури, адже вагітний живіт і є найкрасивіша фігура.

Багатьом українським знаменитостям поталанило стати мамами. Під час вагітності вони виглядали дуже мило та кумедно.

Тіна Кароль

Відома українська співачка Тіна Кароль стала мамою у 2008 році. У неї народився хлопчик Веніамін. На 8-му місяці вагітності співачка знялася для журналу “VIVA”, показавши свій округлий живіт. Варто відзначити, що Тіні дуже пасує вагітність.

Вагітна Тіна Кароль
Вагітна Тіна Кароль

Камалія

Українська співачка Камалія дуже довго не могла завагітніти. Артистка та її чоловік-мільярдер Мохаммад Захур витратили 10 років на безуспішні спроби стати батьками. Однак у 2013 році трапилося довгоочікуване диво. Камалія завагітніла за допомогою ЕКО. Так на світ з’явилися двійнята Арабелла і Мірабела.

Вагітна Камалія
Вагітна Камалія

Катя Осадча

Відома телеведуча Катя Осадча – мати трьох синів. Першого сина Іллю вона народила, коли їй було 19. Другого та третього сина Осадча народила, одружившись із Юрієм Горбуновим. Сину Івану зараз 5 років, а молодшому Данилові нещодавно виповнився рік.

Цікаво, що Катя Осадча всю свою останню вагітність пропрацювала. Катя виходила в ефір за кілька днів до пологів.

Вагітна Катя Осадча
Вагітна Катя Осадча

Лілія Ребрик

Відома актриса та телеведуча Лілія Ребрик – мама двох дівчаток: Поліни та Діани. Старшій дівчинці вже 9 років, а молодшій – 4.

Беремення Лілія Ребрик
Беремення Лілія Ребрик

Ані Лорак

Відома співачка Ані Лорак стала мамою у 2011 році. Вона народила дівчинку Софію від свого чоловіка, турецького бізнесмена Мурата Налчаджіоглу. Лорак не раз в інтерв’ю говорила, що дуже хотіла стати матір’ю, тому питанням вагітності вона зайнялася відразу після весілля.

Вагітна Ані Лорак
Вагітна Ані Лорак

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.