(Фото) Як у шкільні роки виглядали українські знаменитості: Тіна Кароль, Потап, Винник, Каменських та інші

1 вересня в Україні відзначають День знань. Цього дня ми вирішили згадати, як виглядали українські знаменитості у шкільні роки, хто змінився до невпізнанності, а хто просто подорослішав.

Настя Каменських

Як у шкільні роки виглядали українські знаменитості
Як у шкільні роки виглядали українські знаменитості: Настя Каменських

Відома українська співачка Настя Каменських народилася у творчій родині у місті Київ. З раннього віку дівчинка їздила до європейських країн за спеціальною програмою обміну. Свої перші шкільні роки майбутня зірка провела в Італії. Там вона ходила до місцевої школи та вивчала італійську. У Неаполі Каменських прожила сім років. Після повернення в Україну дівчина продовжила навчання в одній із гімназій Києва. Крім того, Каменських закінчила музичну школу за класом фортепіано, займалася танцями та балетом.

Тіна Кароль

Як у шкільні роки виглядали українські знаменитості
Як у шкільні роки виглядали українські знаменитості: Тіна Кароль

Одна з найуспішніших і найзатребуваніших співачок України Тіна Кароль з дитинства була дуже симпатичною та милою дівчинкою. Майбутня знаменитість народилася в Магаданській області, але у віці 7 років вона із родиною переїхала до Івано-Франківська. Там Тіна пішла до місцевої школи. Крім того, Кароль з дитинства займалася вокалом та вивчала гру на фортепіано.

Олег Винник

вивчала гру на фортепіано: Олег Вінник
вивчала гру на фортепіано: Олег Вінник

Підкорювач жіночих сердець Олег Вінник народився у маленькому селі Вербівка на Черкащині. Там Олег навчався у місцевій школі та вже з дитинства займався музикою. Винник навчився грати на електрогітарі та у шкільні роки став учасником місцевої музичної групи. Олег змалку знав, що стане артистом, іншу професію для себе він навіть не розглядав.

Потап

Як у шкільні роки виглядали українські знаменитості
Як у шкільні роки виглядали українські знаменитості: Потап

Олексій Потапенко народився та у шкільні роки жив у Києві. Мати артиста — професійна спортсменка, тож у шкільні роки Потап займався не музикою, а спортом. Олексій навіть став майстром спорту з водного поло. Лише у студентські роки артист почав захоплюватись музикою та писати пісні.

Надя Дорофєєва

Як у шкільні роки виглядали українські знаменитості
Як у шкільні роки виглядали українські знаменитості: Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва родом із Сімферополя. Там майбутня артистка народилася та ходила до місцевої гімназії. З дитинства дівчина росла талановитою та харизматичною. Надя займалася вокалом, танцями та гімнастикою.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.