“Струнка та красива”: 56-річна Ольга Сумська вразила публіку знімками у шкільній формі та з бантами

Відома українська актриса Ольга Сумська у День знань вирішила згадати, якою вона була, коли ходила до школи. Жінка опублікувала кілька знімків із тих часів у своєму Інстаграм-блозі.

Ольга Сумська – одна із найвідоміших українських акторок. Вона зіграла понад 90 ролей у театрі та кіно, але справжню популярність їй принесла роль Роксолани в одноіменному серіалі.

Нині Сумській 56 років. Актриса продовжує активно зніматися у кіно та грати у театрі. Крім того, Ольга веде свій Інстаграм-блог, щоб бути ближчою до своїх шанувальників. У своєму блозі Сумська ділиться свіжими знімками, моментами з особистого життя та навіть кулінарними рецептами. А нещодавно Ольга оприлюднила архівні знімки зі шкільних часів, які вразили її шанувальників.

На першому знімку Сумська позувала у шкільній формі одна, а на другому – зі своїми однокласницями. Варто зазначити, що вже в шкільні роки майбутня актриса відрізнялася красою і була вищою за своїх однолітків.

На цьому наголосили і шанувальники актриси, які засипали її компліментами в коментарях.

Ось що написали коментатори:

  • “Яка ви тут струнка і дуже красива”;
  • “Яка ж ви гарна! І в шкільні роки були красунею і зараз прекрасні;
  • “Ну дуже серйозна школярка і дуже симпатична”;
  • “Розумний погляд у дівчини Ольги”;
  • “Красива жінка виросла”
  • “Яка ви була висока, коли я до вас підійшла на сцені, це мене вразило. У нас якось всі маленького зросту, а тут така жінка актриса гарна. Виявляється, ви і в дитинстві такою ж була! Красуня високого зросту”.

Нагадаємо, Ольга Сумська народилася у Львові у сім’ї акторів, але дитинство та юність вона провела у Запоріжжі. Після закінчення школи дівчина вступила до Київського національного університету театру, кіно та телебачення імені Карпенка-Карого. Вже за рік після закінчення університету вона стала акторкою відомого театру імені Лесі України. Так розпочався шлях Ольги Сумської до блискучої кар’єри актриси театру та кіно.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.