“Цвіт нації”: дружина Дмитра Гордона показала фото трьох його дочок із семи дітей журналіста від різних жінок

Дружина найвідомішого українського журналіста Дмитра Гордона Олеся Бацман показала на фото трьох його дочок, що підросли. Загалом у нього семеро дітей.

Дмитро Гордон є одним із найбільш багатодітних знаменитих батьків українського шоу-бізнесу. За своє бурхливе особисте життя він встиг сім разів стати батьком, підтримує стосунки з усіма своїми дітьми та навіть колишніми дружинами. Нині Гордон живе як у квітнику. Його молода дружина Олеся Бацман і дочки, що підросли, гарнішають з кожним днем.

У своєму профілі Інстаграм дружина Дмитра Гордона показала чарівне фото із доньками Сантою, Алісою та Ліаною. Усі вони позували у яскравих вишиванках та з однаковими зачісками – високими хвостами з резинкою у колір до вбрання. Фотографію приурочено до свята 1 вересня.

Одній пізно, одній рано, а двоє йдуть

, – пожартувала Олеся Бацман у підписі до публікації.

Шанувальники не залишили поза увагою красунь і залишили масу компліментів у коментарях, позаздривши Дмитру Гордону, якого оточують такі прекрасні дівчатка:

  • “Красуні всі четверо”;
  • “У добрий шлях знань, справжні патріоти України”;
  • “Перша донька вся у батька, друга на дружину схожа, а третя на вас двох! Вдалого навчального року, терпіння та здоров’я вашій родині”;
  • “Дуже гарненькі, мамина радість”;
  • “Я вас обожнюю!”;
  • “Моєю улюбленицею залишається Аліса”;
  • “У добрий шлях! Мирного неба вам!”;
  • “Цвіт нації”.

Нагадаємо, Дмитро Гордон приховує подробиці особистого життя та справжню кількість своїх шлюбів. У відкритому доступі можна знайти інформацію про чотирьох дружин журналіста, але достеменно відомо лише про двох. Перша народила йому трьох синів Ростислава, Дмитра та Лева, а також дочку Єлизавету. Гордон стверджує, що колишня і нинішня дружини чудово спілкуються між собою, завжди один одному допомагають, а їхня родина велика та дружна, що велика рідкість у сучасному світі.

Схожі статті

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.

Услід за Лілією Ребрик вирішила стати мамою й Злата Огнєвіч: комбінезон більше не приховує округлий животик

Після кількох невдалих спроб побудувати сімейне гніздечко, Злата Огнєвіч, схоже, змирилася з самотністю. Та раптом на концерті у 38-річної співачки помітили чималий животик.

“Надто став сентиментальним”: Віталій Козловський поділився емоціями від першого слова свого маленького сина

Віталій Козловський поділився чудовою новиною: його син сказав перше слово. Співак показав світлину, на якій зображені ніжки малюка в батьківських долонях.