Схудла Кароль знялася в прозорій сукні і показала, як зараз виглядає її фігура: Тіна вже не та

За останні півроку відома українська співачка Тіна Кароль дуже схудла. Ймовірно, це із сильним стресом та переживаннями через війну в Україні.

Одну з найпопулярніших співачок України Тіну Кароль тричі визнавали найкрасивішою жінкою в шоу-бізнесі. Це і не дивно, адже співачка має миловидну зовнішність і смак стилю. Тіна чудово знає свої переваги і чудово підкреслює їх за допомогою одягу та макіяжу.

Тіна Кароль
Схудла Кароль знялася в прозорій сукні і показала, як зараз виглядає її постать

Для того, щоб тримати себе у формі Тіна Кароль, регулярно займається виснажливими тренуваннями і ретельно стежить за своїм харчуванням. Співачка зізнається, що схильна до набору зайвої ваги і тримати себе у гарній формі – важке для неї завдання. Проте за останні півроку співачка дуже схудла. На жаль, це сталося не через спеціальну дієту чи тренування, а, ймовірно, через стрес на тлі війни в Україні.

Нещодавно Тіна Кароль у своєму Телеграм-каналі опублікувала короткий ролик, у якому вона позує у гримерці у дуже гарній і спокусливій сукні. Наряд виконаний із напівпрозорої тканини. Сукня підкреслила декольте, ноги співачки та її фігуру.

Я не втрималася і зняла дещо зі вчорашньої колекції. Скоро все побачите… Рецепт схуднення не скажу. Тому що його немає

, – підписала відео Тіна Кароль.

Схудла Кароль знялася в прозорій сукні і показала, як зараз виглядає її постать
Схудла Кароль знялася в прозорій сукні і показала, як зараз виглядає її постать

Варто відзначити, що на відео співачка виглядає надзвичайно. Незважаючи на те, що Кароль сильно схудла, її фігура залишилася жіночною та привабливою.

Нагадаємо, з початку повномасштабної війни Тіна Кароль докладає багато зусиль, щоб допомогти Україні та постраждалим у війні людям. Співачка дає благодійні концерти, а отримані гроші передає на потреби України. У цьому допомогу Кароль не закінчується. Наприклад, фонд артистки забезпечив до першого вересня шкільне приладдя дітей бійців полку “Азов”. А нещодавно Тіна Кароль подарувала квартиру сім’ї з Маріуполя, які кілька місяців жили у підвалі під обстрілами і дивом залишилися живими.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.