З немодним чубчиком і в простому одязі: Дорофєєва показала, як виглядала до популярності – не рівня Дантесу

Першого вересня розпочався новий навчальний рік. Багато знаменитостей цього дня вирішили згадати та показати своїм шанувальникам, як вони виглядали у свої шкільні роки.

Надя Дорофєєва – відома українська співачка, яка набула величезної популярності, виступаючи у гурті “Врємя і Стєкло”. Останні кілька років Дорофєєва є сольною співачкою. Вона має цілу армію шанувальників, її кліпи набирають мільйони переглядів, а пісні одразу стають хітами.

Встигає Надя і вести свій блог. Дівчина регулярно публікує свіжі фото та відео у своєму Інстаграмі та показує моменти з творчого та особистого життя.

Так, нещодавно співачка вирішила згадати свої шкільні роки та оприлюднила знімок з тих часів, коли вона ще не була популярною та знаменитою. На знімку юна Надя позує разом зі своєю однокласницею. Майбутня зірка була одягнена у класичний чорний костюм та білу сорочку, а на ногах у неї були стильні босоніжки на високій платформі.

Майбутня зірка вже в юності була дуже привабливою та стрункою. На цьому наголосили і підписники Дорофєєвої. Вони буквально засипали її компліментами у коментарях:

  • “Боже, яка гарненька”;
  • “Така красива ще з дитинства”;
  • “Надюша, ти зовсім не змінилася”;
  • “Надя, ти вже в той час була на стилі”;
  • “Надя, ти як завжди прекрасна”;
  • “На обличчі зовсім не змінилася, але зараз набагато яскравіша”.

Нагадаємо, у березні цього року Надя Дорофєєва оголосила про розлучення зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом, з яким прожила у шлюбі 7 років. Причиною розлучення став інший чоловік, який багато років був близьким другом сім’ї. Йдеться про ресторатора Михайла Кацуріна, який заради Дорофєєвої покинув дружину та двох маленьких дітей, молодшому з яких лише один рік.

Надя Дорофєєва покинула Дантеса заради Михайла Кацуріна
Як виглядає новий коханий Дорофєєвої

Через цю ситуацію Надя Дорофєєва зіткнулася з хейтом в Мережі. Співачку звинувачують у тому, що вона зрадила своєму чоловікові Дантесу і забрала з родини Кацуріна. Сама Надя зараз дуже мало говорить про свої нові стосунки, але запевняє, що почувається щасливою.

Схожі статті

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?